AKTUELNO

Nije mogla da prećuti!

U toku emsije "Izbor potrčka", Kristijan Golubović ušao je u sukob sa Aleks Nikolić, te je izneo žestoke optužbe na njen račun, između ostalog da vrlo dobro zna šta je radila u Bujanovcu i da su joj lomili vilice klijenti u već pomenutom mestu u kom je i sama priznala šta je radila.

Foto: Pink.rs//J. Simonović

Kada je usledila kratka pauza, Golubović je otkrio još detalja njenih, kako on tvrdi, radnji u Bujanovcu, pa je i tom prilikom potkačio i Davida i Dejana Dragojevića, pobednika pete sezone "Zadruge" i njegovog brata, njenog devera.

- To dva brata mentola iz okoline Novog sada, indijaci. Ovaj jednu ku**u oženio, ovaj drugu. Ovo što su beogradski mangupi je**vali, Čabarkape, to su ova dvojice je**li. 200 kur**va koliko ja znam o Aleks Nikolić. Ja milion da imam u džepu, ja ću opet da uzmem, jer sam takav, kleptoman - drao se Kristijan, pa je nastavio:

- Sad ti morališeš Maji ku**etini, a ti si ku**etina, a ti si devojka nekog kupusara iz Veternika - rekao je on.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Tim povodom, na svom Instagram profilu se oglasila i Dejanova i Davidova majka, Biljana Dragojević, koja je žestoko potkačila Golubovića zbog ovih reči.

Ima kraj ovaj rialiti, čekamo upljuvanog da mu pokažemo naš Veternik - napisala je Biljana uz dodatke stikera u obliku bombe.

Kako li će Dejan i David odreagovati na to, ostaje nam da ispratimo.

Autor: Pink.rs