AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Maja Marinković je tokom razgovora u Rajskom vrtu otkrila kakvi su njeni prvi utisci i ko je uspeo da joj skrene pažnju.

Da li ti se neko posebno izdvaja - upitalo je drvo.
Neke priče su mi interesantne, ali da je meni neko privukao pažnju, ne znam koga da izdvojim. Sanja Grujić, Kristijan, Miljan i drugar iz Bugarske, Emil - rekla je Maja.
Kakav je tvoj odnos sa Emilom - upitalo je

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je baš simpatičan i kulturan momak, ne postoje simpatije. Mi smo pričali da li oženjen, pa sam došla do saznanja da nije crkveno, inače je super momak, ima super energiju - kazala je Maja.
Ko ti se ne dopada - upitalo je Drvo.
Jelena Golubović, ali je ona malo psihički skrenula, ja sam temperametna, ali ne želim da skrećem pažnju na sebe. Aleks je pokušala da me ponizi, pokušava da se pere, jer je u vezi sa Dejanom, sa njom ne želim da imam nikakav kontakt, a do pre dva dana nije bilo tako - kazala je Maja.
Da li neko ima animozitet prema tebi - upitalo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Verujem da ima, ja jesam pravila greške, snosim posledice za iste. Ja znam da se neki lepe za jake igrače, svoje bitke ću da bijem, ali mislim da ima dosta ljubomore kada su devojke u pitanju. Nemam gard prema ljudima - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.