AKTUELNO

Ovako je protekla prva žurka na velelepnom imanju!

Sinoć je na velelepnom imanju održana prva žurka u Zadruzi 6. Zadrugari su tokom celog jučerašnjeg dana željno iščekivali početak vesele noći, a kada se to dogodilo, totalno su se opustili i prepustili momentima koji su po svemu sudeći pokazali lica pojedinaca koje niko do sada nije video.

Zadrugare je uveseljavao fantastični DJ Neba koji je nizao i domaće i strane hitove koji su podigli sve zadrugare na noge.

Foto: Pink.rs

Na samom startu žurke, zadrugarke su zasijale u izazovnim kombinacijama, a Maja Marinković se pojavila u toaleti koja neverovatrno podseća na kostim iz filma "Kil Bil".

Zanimljivo je to da se Maja i oženjeni Emil Kamenov buklvano nisu odvajali celo veče. Njih dvoje su sve vreme plesali i igrali, a Maja je u jednom momentu čak Emilu i posvetila pesmu.

Foto: TV Pink Printscreen

Emil je čak u nekoliko navrata hvalio Majin izgled pa joj je konstantno pominjao kako je lepa.

Emil nije krio ni oduševljenje kada je čuo Majinu pesmu "Maserati" i tom prilikom je još više nahvalio. Njih dvoje se celu žurku nisu odvajali što su svi zadrugari primetili.

Sa druge strane Anita Stanojlović je celo veče patila jer ju je Marko Marković sve vreme igorisao i pažnju posvećivao Ani Spasojević sa kojom je bio veoma prisan i koja je po svemu sudeći rešila da ga osvoji.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita je pratila svaki Markov pokret i u nekoliko navrata čak i plakala zbog njega, ali njemu to nije bilo važno. Marko je par puta prošao pored zadrugareke bez pogleda u njenom pravcu.

U jednom momentu je Anita došla do kazina i razgovarala sa Zoricom Marković o Marku. Naime, Zorica ju je sve vreme savetovala da porazgovara sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom momentu, Marko i Ana su odlučili da prošetaju po imanju, ali su morali da prođu pored Anite. Kada su prošli, Marković ni jednog trenutka nije pogledao u Stanojlovićevu. Nju je to jako pogodilo, a po svemu sudeći i Zorica je bila začuđena njegovim ponašanjem.

Anita je sve vreme ljubomorisala na odnos Marka i Ane Spasojević, a onda joj je Zorica rekla da mora da popriča sa njim.

Nakon što ju je Zorica ubedila da popirča sa Markom, Anita je zaustavila Markovića i krenula u osvajanje:

Pričaj normalno sa mnom, nisi me ni jednog momenta pitao...Kunem ti se u moje dete, ja nisam takvo nešto uradila, za poruke. Ispred karantina me je pitao novinar za tebe, rekla sam da se nismo čuli dva tri dana. Rekao je da ti je mnogo dobar drug i da si rekao da ti se sviđam - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

To si pred njim pričala? Okej - rekao je Marko.
Pitao me je da li može da vidi poruke, ja sam rekla da vidi. Ovaj Broks je izbacio moju sliku. Ja sam njemu rekla da se ti meni sviđaš, ti se meni mnogo sviđaš - rekla je Anita.

Ana je sve vreme posmatrala razgovor Marka i Anite i razgovarala sa Zoricom i Nenadom Aleksićem Ša o njima.

Anita je za to vreme na sve načine pokušavala da odobrovolji Marka i da ga poljubi, ali on nije pristao na to. On je stavio do znanja da Aniti ne veruje, a najviše ga je povredeilo kada je Anu Spasojević nazvala vešticom.

Ana je zbog razgovora Anite i Marka bila vidno utučena. Ona je sve vreme razgovarala sa Urošem Ćertićem i Zoricom, koja ju je savetvala da se bori za momka kojeg želi.

Marko je nakon toga otkrio Ani detalje razgovora sa Anitom, i javno rekao da mu Ana prija i da niko neće moći da ga odvoji od nje.

Nakon toga, Marko je završio u krevetu kod Maje Marinković sa kojom je razgovarao o novonastalno situaciji, pa su se njih dvoje zagrili i mazili, a Anita je sve vreme pratila šta oni rade.

Marko Marković odlučio je da pred spavanje poseti i Milicu Veselinović, pa je otišao do njenog kreveta i obavio maratonski razgovor sa njom. Ona je njemu ljubomornisala na odnos sa pojedinim zadrugarkama, a on njoj na to što mu nije posvetila pažnju celo veče.

Marko je na kraju ipak završio u krevtu kraj Anite u izolaicijum alu nije poklelkao.m

Tokom žurke došlo je do zbližavanja Ivana Dragića i Aleksandre Momčilović. Naime, njih dvoje se nisu odajali celu žurku da bi se na kraju poljubili kod doka i time uplovili u ljubavnu vezu.

Nema sumnje da se u Zadruzi 6 odnosi zahuktavaju. Večeras vas na programu TV Pinka očekuje prva Pitanja gledalcaa, a kako će zadugari reagovati na vaš sud, ostaje da ispratimo.

Autor: N.B.