AKTUELNO

Ponosni tata neretko objavljuje fotografije sa svojom princezom koja je, takođe, aktivna na društvenim mrežama.

Popularni folk pevač Radiša Trajković Đani ostvaren je kako na poslovnom, tako i na privatnom planu - i dok za njegovim mnogobrojnim nastupima interesovanje ne jenjava, u privatnom životu mu cvetaju ruže.

Foto: Miloš Rafailović

On je u skladnom braku sa suprugom Slađanom Trajković sa kojom se često pojavljuje na svim gradskim događajima, a zajedno su osnovali veliku porodicu - imaju čak troje zajedničke dece, a Slađana ima i sina iz prvog braka.

Foto: Instagram

Njihovi sinovi zovu se Miloš i Marko, a najmlađoj ćerki dali su ime Sofija. Ona ima jedanaest godina i aktivna je na društvenim mrežama, poput svojih vršnjaka.

Sofija često objavljuje svoje selfije, a na njenom nalogu na Instagramu mogu se videti i porodične fotografije. Ipak, Sofija se najčešće fotografiše sa mamom Slađom.

I Đani neretko na ovoj društvenoj mreži pokazuje svojoj mezimici koliko je voli, pa često objavljuje njene fotografije sa emotivnim porukama, a čini se da je najveću pažnju privukla zanimljiva fotografija na kojoj je štipa za obraze.

Đanijeva supruga zatrudnela, pa prekinula trudnoću

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da je Slađana Trajković zatrudnela u 49. godini, što je čitavu porodicu šokiralo. Iako je želela da zadrži dete i podari svom suprugu četvrtog po redu naslednika, po savetu lekara je Slađa, ipak, odlučila da prekine trudnoću, budući da je to najbolje za njeno zdravstveno stanje.

Autor: D. Tanasijević

#Radiša Trajković Đani

#Slađana Trajković

#Sofija Trajković

#pevač

'