AKTUELNO

Biće drame!

Na samom kraju prve "Amnezije" u šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu, voditelji Nenad Aleksić Ša i Miljan Vračević ugostili su Danijela Višića i Sandru Bakšu, koji su sinoć tokom žurke raskinuli zbog ljubomore. Bakša se udaljila od Danijela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne želim da sedim pored njega, ali sam došla da vas ispoštujem. Što bih sedela? Ponaša se kao klošar... Svi redom mi dolaze i govore šta radi, a on priča da ništa ne radi - rekla je Bakša.
Igrao, zezao se, nije flertovanje ako igraš sa nekim. Zoricu Marković zna pet dana, Zorica je došla, sigurno jer je voli i brine... - dodao je Danijel.

U studio je upala Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra, ti si prišla meni, a ne ja tebi. Dečko, vodi računa šta prićaš. Ona je prišla meni, bila je razočarana, izdana, ponižena. Nemoj da pričaš šta ne znaš. A jedna Zorica Marković kaže, kaže onako kako jeste. Pazi šta pričaš - poručila je Zorica i napustila studio.

Foto: TV Pink Printscreen

On se dopisivao i sa Anitom, sa Anđelom... Čekala ga je na Autokomandi dva sata - otkrila je Sandra.
Imao sam dogovor da se nađem sa Anđelom, rekla je da će doći i Anita, ja nisam imao problema sa tim - govorio je Danijel.

Anita je utrčala u studio.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita, da li ste ti i Anđela pred karantin provela noć sa dva zadrugara bivša? - pitao je Miljan.
Janjuš i Car su bili sa Anđelom pred karantin. Sa Danijelom se ne znam, pisao mi je: "Ulaziš u Zadrugu, da ti dam neke savete". Ja sam rekla da sam upućena u sve. Sutradan smo se videli na lekarskom, nismo se ni javili - otkrila je Anita.

U studio je stigla i Anđela Ilić.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam na lekarskom, sedela je ona i držala neko kuče. Novinar mi kaže: "Rekla je Anita da ste zajedno", ja rekoh da nismo, Anita kaže: "Ali si mi pisao" - otkrio je Anita.
Kakva je ovo niskobudžetna gluma, priče? Oni su se izgleda dogovorili da uđu u vezu, Sandra i Danijel, smorili su se. Prošli put su ušli na konto tuđih imena u rijaliti - upala je Sanja Grujić u studio.
Po čemu si ti poznat, po tome što te je Filip Car imao jedno veče? - pitao je Danijel.
Ovaj poznat kao bivši dečko Miljane Kulić, ova po tome što je imala 14 godina kad je otišla kod Gruje, imala s*ks, posle rekla da je izmislila. Ovo je prdina bara. On pisao svima da bi imao priču, što je dokaz Anita. Nema potrebe da se ljute kad objašnjavam, a ko sam ja, videli smo. Meni je Car bio pokretni vibrator za jedno veče, da ovde ima neki pravi, bila bih sa njim. Npr. Miljan, Ša, Miki, da su slobodni, bila bih sa njim. Fokusirajte se na sebe, ja sam ovde došla do komentarišem. Pozdravljam svog momka, nek me čeka - nastavila je Grujićeva i otišla iz studija.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela je progovorila o optužbama da je bila sa Carem i Janjušem.

Ja ću uvek da budem ja, ja neću da igram rijaliti. Da, bila sam sa njima, nisam neko ko laže. Meni se Janjuš javio, to je istina, bila sam kod drugarice, pitao je da zablejimo, zablejali smo kod drugarice. Apsolutno nije bilo ničega, blejali smo drugarski - rekla je Anđela.
To nije tvoja drugarica, to je moja drugarica, ona ima modnu liniju, prvi put si je u životu videla - ubacila se Bakša.
Sada mi je drugarica. A ova dvojica, blejali smo tu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Danijel Višić

#sandra bakša