AKTUELNO

Ovome se sigurno nije nadao!

Bivši učesnik Zadruge 5 Filip Car večeras proslavlja rođendan, i to u istoj vili u Maloj Moštanici, gde je nedavno slavila i njegova bivša devojka Dalila Dragojević. Ekipa emisije ''Pitam za druga'' uključila se uživo sa rođendana, a slavljenik je na samom početku voditeljkama Sanji Stanković i Ani Radulović otkrio zbog čega slavi na istom mestu kao i njegova bivša devojka.

Foto: RED TV

- Ne može mi ništa zameniti etno selo. Ovo je od naših prijatelja kuća, malo van grada. Super mi je ovde. Baš sam se smorio, kad sam video da je ona slavila na ovoj lokaciji rođendan, jer sam pre nje znao da ću ovde slaviti rođendan. Ne bih voleo da Dalila misli da je ovo neka provokacija na njen račun - rekao je Car, a onda prokomentarisao Dejanovu javnu čestitku koju mu je uputio:

Foto: RED TV

- Jedna naša zajednička prijateljica mi je poslala poruku s Dejanovim storijem, sa njegovom čestitkom. Ja mu se zahvaljujem ovim putem i verujem da nije znao u nekim momentima koliku mu sreću želim. Mogao bi i Dejan meni neki poklon da uruči, znam da je zet cicija. Moramo više da se družimo, možda bi mi poslao neki poklon - kaže Filip, a onda su mu voditeljke Ana i Sanja uručile poklon - kovertu sa fotografijama Dalile i Gringa, Dalile i Luke, kao i Mine Vrbaški sa Lukom.

Foto: RED TV

- Ovo je navodni Gringo, a ovo je moja bivša devojka. Ovo je moja bivša devojka Mina, nema potrebe više da se svađamo, ona je uvek imala potrebu da me malo potkači...

Foto: RED TV

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: M.K.