AKTUELNO

Evo kako je protekla noć u "Zadruzi"!

Spektakularno otvaranje "Zadruge 6" pomerilo je sve granice, a odvilo se 9. septembra, pre samo šest dana. Od tada, više ništa nije isto, a na velelepnom imanju u Šimanovcima, od tada, intrige i ljubavne romanse nisu prestajale da se nižu.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Kako je sreda veče, rezervisano za emisiju "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević je ovim povodom ušetao u Belu kuću, okupio je sve zadrugare za crnim stolom i sve je bilo spremno za početak prve ove emisije u ovoj sezoni najgledanijeg rijalitija na Balkanu.

Prvo pitanje bilo je za Maju Marinković, a ticalo se njenog odnosa sa Emilom Kamenovom, inače zadrugara koji ima suprugu i sa kojom je u vanbračnoj zajednici. Ona je na samom startu opravdala svoj epitet "Maja istina", te je priznala da li joj se zapravo on dopada.

Da li ti se sviđa Bugarče? - glasilo je pitanje.
Jedna je 'Maja istina', bilo nekad! Šalim se. Duhovit je i zanimljiv, ali čovek je oženjen. Volim da provodim vreme sa njim, ali samo smo se šalili. Svesna sam da s' obzirom na situacije koje sam imala i napolju i ovde, jasno mi je zašto se priča o tome. Podseća me malo na Jaška, ja volim te gabaritne - nasmejala se Marinkovićeva.

Naredno pitanje bilo je za Emila, te je on iskreno progovorio o tome šta misli o svojoj cimerki, sa kojom je u bliskom odnosu, a onda se ona ndovezala, pa priznala šta to nju razlikuje u odnosu na njegovu suprugu.

Šta misliš o Maji? - glasilo je pitanje.
Najlepša od svih žena, tako sam rekao - rekao je Emil, na šta se Maja nadovezala:
Što volim kad me hvale...Rekao mi je da ima ženu koja je ista kao ja, samo plava. Ja ću da se ofrbam i neće biti razlike. To je najmanji problem, ali odjednom je počeo da voli crnke - govorila je Maja.
Rekao je srce mi radi "taka", a dole "ovaka". Čovek crveni u nos i vrat, to je kao kad vidimo najlepšu devojku u školi -otkrio je Kristijan.

Naredno pitanje izazvalo je opštu pometnju za crnim stolom. Bilo je upućeno Aleks Nikolić, a ticalo se toga da ona već nekoliko dana unazad ćuti na provokacije i "blaćenje" od strane ukućana, te je ovom prilikom izbio sukob između nje, Marinkovićeve, ali se u sve upleo i Kristijan.

Svima sam ja odgovarala, ali ne bih da se opterećujem kriminalcem koji je dilovao drogu u crkvi, a Maja je najpoznatija ljubavnica na Balkanu - započela je Aleks, te ju je Kristijan gađao flašom.
To što se ona obukla kao časna sestra, to je nešto drugo,l ali svi se sećamo šta je radila - viknula je Maja.
Ova ku*vetina, kojoj sam gurao ruke i noge u pi*ku, ku*vetina koja je sve radila zarad kadra, išla si tamo ku*vetino jedna - vikao je Kristijan.
Njihovi postupci govore mnogo više od onoga što govore, ne pada mi napamet da se raspravljam - rekla je Aleks.

Većina zadrugara već danima komentariše kako je promena u ponašanju kod Aleks itekako vidljiva, te je voditelj na ovu temu podigao zadrugare da komentarišu. Reč je prva dobila Jovana Tomić Matora.

Okej da se vređaju ku*vo, dro*o, ali svako je na porodicu slab- rekla je Matora.
Vratiću te ja u Cirih gde su ti lomili nos klošarko - rekao je Kristijan.
Ova mala se rakokodakala opasno, iz nje govori Dejan Dragojeić. On je dečko to što je ste, ali ko da si uhvatila Boga za onu stvar. Nemoj nisko da gađaš - rekla je Zorica.
Ja znam da si bila pr**titutka, a moja majka i ja nismo prodavali drogu. Ono što znam je to šta si bila, je*ala si se za pare. Evo tuži me - rekao je Kristijan.

Kao grom iz vedra neba, Emil je skočio, te je prokomentarisao ponašanje Aleks, a ono što se moglo zaključiti je da je u sukobu između nje i Maje, ipak zauzeo stranu Marinkovićeve.

Ko je bio j*ban takve ne priznaješ. Znaš šta je k*rva? Kristijan ti je rekao i tako je - skočio je Emil.
Žena te ostavili ili će za mesec ili dva - rekla je Nikolićeva.
Nije, ja samo pričam sa Majom. Ti se samo jašeš, prva si počela da ga ugrabiš - nastavio je Emil.

Sledeće pitanje koje je Milan pročitao bilo je za Sanju Grujić, a ticalo se toga da li je ona zapravo oduvek mislila loše Nikolićevoj, ali se ipak plašila njenog momka, pobednika "Zadruge 5", Dejana Dragojevića, pa joj je zato, sve vreme, prećutkivala.

Ako se to odnosi na ono što sam rekla da ima fetiš na oženjene muškarce, ja sam samo bila objektivna. Rekla sam ono što smo gledali i ono što jeste, kasnije smo se zbližile... Ne vidim odakle tolika mržnja prema Kristijanu, pre neki dan je išla kod njega po pomoć kada je imala problem sa usnom. Ovo sa Dejanom nema nikakve veze, on više nije učesnik... Malo je neshvatljivo da u tolikoj ljubavi uđeš ponovo ovde i ostaviš ga navodno zarad para - govorila je Sanja.
A zašta sam ušla? Da se razumemo, vi ste ostali ušli zbog klikera? - skočila je Aleks.
Ja ovu Aleksandru ne poznajem - rekla je Grujićeva.

U toku kratke pauze za reklame, Aleks je sela u dvorište sa svojom drugaricom, Milicom Veselinović, te joj je otvorila dušu o sukobu sa Kristijanom i Majom.

Plače mi se, ali neću da plačem - rekla je Aleks.
Zašto bi plakala? Da te pogađa, pa i ajde. Bitno je ko ti kaže, a ne šta ti kažu...Sve i da si bila takva, sad ih boli što nisi takva. Njih boli što si se uzdigla - savetovala ju je Milica.
Čovek ne govori istinu. On ustaje ovde koji je dominantan i Maja koja je dobra sa svima, pa mene kad pljuju svi se smeju - objasnila je Nikolićeva.

Za to vreme, Uroš Ćertić prišao je Ivanu Marinkoviću za vreme reklama i počeo da ogovara Emila, zbog napada na Aleks, za koji su obojica posumnjali da je zbog Maje.

Sad se ukanalio- rekao je Ivan.
Je l' si video sad? To je uličar - dodao je Uroš.
Sve kao miran i tih - nastavio je Ivan.

Kristijan je za sve ovo vreme pauze, porazgovarao sa Emilom u pabu "Prijatelji", te je pokušavao da se opravda zbog sukoba sa Aleks.

Nikada ni cigaru nisam probao, hoću da pljačkam, hoću da kradem ali to ne. A oni aaa... Ja sam njoj skinuo brushalter, pratile su kamere. Ughvatio sam je za si*u, a drugom za guz, kao u po*nićima... Ono 'utičnica', zabodeš, pa pu*iona, kamiona... Rekla mi je da drhti od plesa, da nikada to nije osetila. Čuvao sam je, nisam hteo ništa da kažem iako sam se sprdao. Ja sam ispao loiš prema mojoj ženi... Ja sa ulice ženu na nađem i dovedem u kuću, ne može... Sada, kada ovde nekoga upoznam, vidim sve za 15 dana... Za nju sam znao i od ranije... Ja nju gledam kao jadnicu i mučenicu, jer je nju život naterao na takav život, uvek sam je štitio jer mi je žao nje, ona to zna. Juče mi je došla da joj sredim usta, dotakao sam je, ona se nije izmakla. Moj dodir je magičan, vatra! Nije se sklonila, a ima dečka! Ja sam odmah znao za njenu prošlost, a za moju ženu nisam odmah znao! Šta se ona hvata za mene i moju majku... - govorio je Kristijan.

Nakon povratka sa kratke pauze, zadrugari su se dotakli sukoba Ivana i Aleks, te je Marinković dobio reč kako bi izneo svoju stranu priče, tj. njegov sud.

Nemam pojma, ja sam nnavikao na to. Ja sam samo govorio kao gledalac i o stvarima koje su se ovde dešavale u domaćinstvu. Ja sa njom nemam potrebu da ulazim u rasprave. Delim mišljenje ostalim, a to je da je ona vrlo pametno... Ne znam za priče za Kristijana i bivše momke. Očigledno je ponela dobar deo Dejanovog tereta i njegov uspeh, jer je pobedio, a prošao tragediju, za njega možda i sreću, uzela je deo plena i vešto ga troši. Ne mislim materijalno, ali i materijalno. Moja devojka se lepo oblači ima stila Aleksandra sad nosi titulu i bori se sama sa sobom. Teško je sad ući bez Dejana i izaći na kraj sa većinom ljudi. Stvorila se atmosfera da Aleksandru neko napada i napravilo smo je žrtvom. Drugo je Jelena Golubović, ona je otipla u stečaj. Aleksandra će imati vremena da se izbori - pričao je Ivan.
Da li će ona da se izbori kao Aleksandra Nikolić? - pitao je Milan Milošević.
Ne znam i ne znam njene kapacitete, glupo je da kažem da neće. Dovoljno je što je prigrlila fanove - rekao je Marinković.
Nastao je problem da drži neseser kod moje glave i kad sam pitala da bude tiša, rekla je da ne može i počela da mi se širi. Ja nisam sujetna. Nemam problem, Aleks je videla da sam se ja distacirala sa njom - objasnila je Sanja.

Kako je Maja dobila hipotetičko pitanje da mora da bira između Uroša, Emila i Marka Markovića, ona se tim povodom nije izjasnila, što je Ćertiću zasmetalo.

Što se ne izjasniš? Ako te pita da moraš, ispada da ne smeš da kaže. Ako te pitaju sa kim - pitao je Uroš.
Prvi put je rekla za tebe, trebala je samo da ponovi. Ona je trebala samo da ponovi - ubacila se Matora.
Kad je izabrala? Ma ne treba, ma dobro da - zbunio se Uroš.
Oni brane Jelenu, jer misle da je ona žrtva. Šta sam ja tebe savetovao i šta sam ti rekao? Ne ponavljam ista sr*nja, blejiš previše. Ispada da od svih najviše vremena provodiš u društvu gde je on - pričao je Uroš.

U narednim trenucima, ispovest Anite Stanojlović izazvala je muk za crnim stolom. Naime, ona je otkrila detalje njene veze sa bivšim momkom čije je dete tada nosila, priznala je zbog čega je majka izbacila iz kuće i kako je otac reagovao kada mu se obratila za pomoć.

Što te je majka izbacila iz kuće? - pitao je Milan
Pravila sam probleme sa bivšim dečkom. Imala sam dugu vezu pre te. 15 meseci sam bila sa prvim dečkom. Bio je previše dobar, i nije imao svoje ja
Sa 16 godina me je izbacila, otišla sam kod njega i nas dve mesec dana nismo imale kontakt. Bila je uz mene kad su počeli problemi. Policija je bila uključena u sve. Majka je dolazila u kuću mog tadašnjeg dečka. Otac nije bio uz nas, odrekao me se kad je čuo za situaciju. Ona me je na kraju vratila kući. On je počeo da ljubomoriše posle mesec, dva tri, pratio me od škole do kuće, u gradu. Završavala sam tad drugu godinu građevinske škole. ne mogu da kažem da me je tukao, tukli smo se. Vratila sam se kući 19. novembra modra, ali bio je i on. Ja sam se branila, on je prvi počinjao - rekla je Anita, pa je na pitanje da li je njen otac znao da je on fizički zlostavlja dodala:
Da, ali nije hteo da reaguje, rekao je da me se odriče. Nije me pozvao, niti me je pitao od kad su se on i mama razveli. On ima još tri deteta pored mene i braće. Saznala sam da sam trudna posle raskida, krajem januara. Išla sa u školu sve nrmalno, iša kod lekara, radila testove, ali nisam imala simptome. Krajem ajnuara sam osetilad a me je zaboleo stomak. Ja sam uvek htela da budem malda majka. Nije mi teško da sama odgajam dete i ne vidim problem u tome. Jedva sam prihvatila trudnoću, nisam ni bila spremna da rodim. Do sedmog meseca nsiam imala stomak. Dečko sa kojim imam dete nije ni znao da sam trudna, sazano je tek dva dana posle porođaja preko moje drugarice. Pozvao me je i pričali smo, čak je došao kod mene u porodilište. Probala sam i da budem sa njim super - rekla je Anita.

Ovom pričom, zadrugari su bili šokirani, a prva je reč zatražila Veselinovićeva, kako bi prokomentarisala ovu temu.

Mislim da je zatrudnela u periodu kada je trpela nasilje, ne znam zašto je bila sa njim uopšte. Ne znam koliko može da bude savršen muškarac onaj koji me tuče a ja da mu decu rađam? - rekla je Milica.
Ja sam se sa njim tukla, nije samo on mene - pravdala se Anita.
Da li je ikada sumnjao da je dete njegovo? - pitao je Milan.
Ne, njemu je više smetalo kako ću da se obučem i šta ću da nosim, nije nikada sumnjao u mene, bila sam mu stvarno verna - odgovorila je Stanojlovićeva.

Naredno pitanje podiglo je ogromnu prašinu, a ujedno je i unelo novu dozu tenzije za crnim stolom. Bilo je upućeno Lil Broksu, a ticalo se toga da mora da odabere između Dalile Dragojević i Aleks.

Ko ti je bolji, Dalila ili Aleks? - glasilo je pitanje.
Nisu mogli dve gore. Reći ćemo Aleks, jer je Dalila baš dno dna, ali ni ona nije nešto bolja. Prevarila je muža, šta je sve radila, može da se priča do prekosutra - rekao je on.
Je l' si pre znao ko je Dalila? - pitao je Milan.
Znam neke stvari. Znam da je radila kao hostesa u Sarajevu, radile su do tri uveče. BIle su tu još neke devojke, koje mogu da potvrde priču. Do tri je radila hao hostesa i posle tri ko plati ide se dalje. Mislim da ljudi to već znaju - nastavio je Bilal.

Kako se za crnim stolom povela polemika oko odnosa Anite i Marka Markovića, Milica je tražila reč kako bi ovu temu prokomentarisala

Samo se jedno pitanje postavlja. Njih sve su najbolje drugarice? Aleksandra savetuje Anitu da što pre ide pod Markov jorgan. Meni si danas rekla da ste imali nešto. Aleksandra, vrlo dobro znaš da se i Milica muva sa njim, a ti kažeš njoj da mu se uvuče u krevet - govorila je Zorica.
Ja nisam nikome opcija, niti je Marko za mene igračka. Prija mi njegovo društvo, ali polako. Neka on odluči šta će sa svojim opcijama - rekla je Milica.
Nemojte se da se ograđujete, lepo recite kako stoje stvari, reci da ti se dopada i da daješ vremena! Malo sam se pogubio ovde sa vama deco - nastavio je Ivan.

Kako se ova tema dosta komentarisala, Ćertić je dobio reč, te je bio zgrožem kako se priča o starleti sa poštovanjem, što je on odmah prokomentarisao. Ono što je mnoge fascnirialo, jeste da je Marko ostao bez reči, te nije odbranio svoju bivšu na adekvatan način.

Vi kao da pričate o akademskoj građanki. imamo nas dvojica dosta zajedničkih prijatelja. Pao je pod pritisak i srozao se što je bio sa devojkom koja se sa golim si*ama šetala po terasama, gu*ila, ali dečko na tvom nivou nikad nije trebao da dozvoli da bude sa jednom takvom. Taj dečko treba da bude sa ćerkom Milke Forcan a ne sa Stanijom koja se za paparaco šet agola po terasi. Ti imaš ponašanje, genetiku i izgled da ti biraš, a ne ove. Samo kreten muškarac priča da nije u redu da ne prizna šta ste radili - rekao je Ćertić.
Rekla sam da nije fer da se pravi lud - rekla je Anita
Ne može da bude Boginaj od metar pedeset, atraktivna okej jeste. Jel ste vi ludi bre? Daj molim te, ti si za nju Ajnštajn. To se je*e utorkom uveče u šest ujutru kad se ne javljaju drugih pet. On ima ime i reputaciju jer je uspešan amneken, lep i ume da se ponaša, a ne zbog čobanke koja se šeta za džabe - rekao je Uroš.

Naredno pitanje razrešilo je mnoge nedoumice. Naime, Marko je birao između Milice i Anite, a njegov odgovor jednu je poslao u "zaborav"

Ko ti se više sviđa, Milica ili Anita? - pitao je Milan
Anita ima lepši fizički izgled, ali nije sve u tome. Anitu više ne gledam tim očima, pa nek bude Milica - rekao je Marko.

Sledeće pitanje gledaoca izazvalo je haos za crnim stolom, a bilo je upućeno atraktivnoj zadrugarki, Anđeli Ilić. Ticalo se toga ko joj više nedostaje, Marko Janjušević Janjuš ili Filip Car, za koje se zna da su Majini bivši momci, te su ove dve zadrugarke ušle u žestok okršaj.

Ko ti više nedostaje Janjuš ili Car? - pročitao je voditelj pitanje.
Još uvek se nisam odlučila - rekla je Anđela i nasmejala sve za crnim stolom.
Majo, da li si znala da ti je Anđela 'jetrva'? - pitao je Milošević.
Ne bih davala značaja ovim prolaznim stanicama! Danas, poznato je da muškarci ne biraju. Malo je smešno da neko završi na afteru sa muškarcima koje ne poznaje - izjavila je Maja.
Ja ću da budem gde ja hoću...Ku*vetino jedna! Ko si bre ti? Je*ala si se svi! Ja znam ko sam ja a ti si ku*va! - odbrusila je Anđela.

Sanja je poznata po svom britkom jeziku, a ni ovoga puta nije štedela reči dok je na naredno pitanje koje se ticalo njenog mišljenja o Danijelu Višiću, bivšem momku Miljane Kulić, odgovarala.

Imam bitnije šta radim, nego da gledam šta radi Danijel. Rekla sam ako hoće da budu glumci, neka budu bolji. Prošli put je bio dečko Miljane Kulić. Sad su ušli zajedno, razdvojili se i sad lažne frke. Ja bih se stidela šta rade - odgovorila je ona.
I treba da se stidiš, izj*bao te za veče i šutnuo. Kako se oblačiš? Po čemu si poznata? - uzvratio je Danijel.
Za 360 dana imala sam jedan loš dan. Zamolila bih poštara da sedne - dodala je Sanja.

Ćertić prišao je Jeleni Golubović nakon emisije "Pitanja gledalaca", kako bi porazgovarao sa njom i još jednom zakopao ratne sekire.

Ja to nikad nisam rekao, nikad nisam rekao da nečeš nastaviti lozu. Ti to lažeš. Ja bih rekao ne znam šta da sam rekao - započeo je Uroš.
Ti bi rekao? - pitala je Jelena.
Ti si rekla da sam ljubomoran i da nisam mister, a ja sam rekao da sam ja svoju lozu nastavio - nastavio je on.
Ti u Beogradu ne možeš da uspeš? Je l' si se snašao? Nisi uspeo - istakla je Golubovićeva.

U ovu raspravu Uroša i Jelene, umešao se Ivan Marinković, koji je osuo žestok rafal po Golubovićevoj.

Devojke, kao što su Miljanu rekli da Maja ne bi bila sa njim, da li možeš da shvatiš da u Beogradu ne posotji. Jedno pitanje je bilo za mene, a ti si skočio. Miljanu sam j*bao pijan, tebe ne bih ni duplo pijaniji. Je l' umeš nešto da spremaš? Šta jedeš g*vnaro smrdljiva? Nalaziš ljude da bi mogla da jedeš - pričao je Ivan.
Musav si, sve ti curi - rekla je Jelena.

Nakon svađe sa Marinkovićem, Uroš je ponovo prišao Jeleni, te su ovom prilikom, ponovo, zakopali ratne sekire.

Je l' možemo da završimo ti i ja? - rekao je Uroš.
Možemo, pruži mi ruku. Otkako smo pružili ruku nisam te spomenula - dodala je Jelena.
Ali si pomenula pet puta na stepenicama sa Zoricom - govorio je Ćertić.
Ne, samo kad čujem da ti spomeneš - dodala je Jelena.

Autor: N.Ž.

#Zadruga