AKTUELNO

Leteće perje!

Nakon današnjeg haosa između Aleksandre Nikolić i Maje Marinković i tvrdnji Kristijana Golubovića da je Dejan Dragojević nagovorio svoju devojku na takvo ponašanje, kao i prozivki i uvreda koje mu je žestoki momak uputio, za Pink.rs se oglasio pobednik Zadruge 5.

Dejan nije poštedeo ni Maju ni Kristijana, a nema sumnje da će im pasti mrak na oči kada budu videli šta im je poručio.

Foto: TV Pink Printscreen

- Čoporativni haos diskvalifikovanih učesnika koji opstaju jedino nasilnim putem... Pet kromanjonaca i jedna kromanjonka sa romboid facom... Ne bih voleo da Aleks padne psihički zbog nasilja, ali znam da ukoliko se nastavi iživljavanje nad njom neće funkcionisati... - rekao je Dragojević za Pink.rs i osvrnuo se na uvrede koje ju je Kristijan uputio, pa žestoko uzvratio.

Foto: Pink.rs//J. Simonović

- Da sam kupusar i da sam zemljoradnik i da sam bilo šta, bolje je od pljačkanja humanitarih kutija, bolnica... ''Tik tok mafija'', lopov iz kozmetičkih šopova, jedini preživeli iz čitulje zbog drukanja i primanja u b*ljsona. Njegove transformacije na Zadrugovizijama u žensko nisu slučajne, kao ni svađe sa ženama i gde svakoj govori da joj je nešto radio oko analnog otvora. Molim Velikog šefa da pusti Kristijana da ponosno prošeta gradom. Kao što je ponosno u tangama šetao zatvorom... Nije rent a car, nego rent a Kiki - poručio je Dejan za naš portal.

Autor: M.K.