AKTUELNO

Iako je Kristijan Golubović prijatelj Radomira Takija Marinkovića, to ga nije sprečilo da u "Zadruzi" kritikuje i na negativan način komentariše njegovu ćerku Maju Marinković.

Kristijan je najpre iskritikovao Maju jer je preotela muža Pecu Vijagru svojoj drugarici Aleksandri Subotić, a potom je, prilikom poređenja nje i Aleksandre Nikolić, istakao da je Maja "prostitutka koja daje džabe", dok Nikolićeva to navodno radi isključivo za novac.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim povodom pozvali smo Takija, koji je bio uvređen zbog reči, kako kaže, svog prijatelja.

Nije bitno šta kaže, već ko kaže! On kaže nešto za Maju, a on prevario ženu na televiziji - započeo je Taki, koji je priznao da mu je teško da komentariše ovu situaciju.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Šta da kažem, šta biste vi rekli da ste na mom mestu?! Mi smo prijateljim, drugari... Pa šta da kažem, videli ste i sami da je njegova Kristina zbog njega crvenela pred svima nama kod Dušice u studiju. Sutra ako čuje da ga Taki pljuje napolju, moju ćerku čeka pakao. Svi su tamo protiv Maje, jer im je ona tamo najveća konkurencija i pretnja, i ženama i muškarcima. Neću više da budem skroman, to je tako!

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Autor: D. Tanasijević

#Kristijan Golubović

#Maja Marinković

#Taki Marinković