AKTUELNO

Neočekivano!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Nakon što je pušten snimak na kojem su Jovana Tomić Matora razgovala sa Zvezdanom Slavnićem o Snežani Bogdanović, voditelj Milan Milošević je podigao aktere kako bi prokomentarisali sve.

Svako ima pravo na svoje mišljenje, mi se družimo - rekla je Snežana.
Meni nije lako, ja bih na keca bila s aSnežom, ali neću jer je jako dobra devojka. Drago mi je što sam bila iskrena prema njoj - rekla je Matora.
Sneža se trudi i vidi se da se ona bori za Matoru, a Matora fura ovu fejk priču. Matora voli da pati, voli kad je neko dr*a - rekoa je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne trčim ni za kim, a obe smo izrazile simpatije. Videće kako će to ići - rekla je Matora.
Ja smatram da imam velike kvalitete da bih držala njenu pažnju. Ja sa 32 goidine neću da trpim ove teorije i ova sranja. - rekla je Sofina Una vezana za komentarisanje Ša.
Ti si za mene Marko Marković, ti mene danas vodiš program. Una ti odustaješ jer je moj drug rekao da nisi za mene. ispada da ti praviš priče. - rekla je MAtora.
Ova devojka želi kadar, ona je svima pričala to, ona juri ljude. Ja moram da kažem Da meni to nije reoano da ona to radi - rekao je Gerov.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da prokomentarišem ovo. Krenuću od Matore - rekla je Sanja pa je prekinula svoje izlaganje zbo gpriče zadrugara.
Oov je ono što sam ja rekao. Ona je posle sedam dana pokazala pravo lice. Ona se folira, imala je priču u prošlom rijalitiju i samo tada, jer ona juri kadar - rekoa je Nešković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pričala sa Snežom i slušala Matoru i Sofiju Unu. Moram da kažem da hetero može da se regradirati u gej, ali to se može vratiti na normalu - dodala je Jelelna.
Sofija sada već lažeš, ja sam te pitala da li ti se sviđa Matora, ti si menie rekla Ne - vikala je Ana Spasojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti očigledno želiš da te svi je*u u zdrav mozak - dodao je Neca.
Meni je Sofija Una rekla da je LGBT - pričala je Matora.
Molim, to je meni strašno, ja kao jurim kadar, aj zdravo - vikala je Sofija.
Vi ovde napadare Sofiju, ovo izgleda kao napad na nju. Moje iskreno mišljenje je da Sofija nije ravnodušna prema Matoroj. Ona se uplašila jer su je svi osudili - rekla je Aleks Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ona ima da se distancira od Matore zbog mog komentarisanja, to je tako pa je tako. A ti Aleks ja radim od srca a ne kao ti za publiku - rekao je Ša.
To si ti radila isto u četvorci - dodala je Sanja.
Ovde tema nisam ja - odbrusila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.  

Autor: N.B.