AKTUELNO

Pale prve maske!

Prošlu noć na velelepnom imanju, obeležila je emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević je ovom prilikom ušao u Belu kuću i okupio je sve zadrugare za crnim stolom najpopularnijeg rijalitija na Balkanu.

Foto: Pink.rs

Prvi video snimak bio je o Milici Veselinović i Marku Markoviću. Usledilo je njeno šokantno priznanje da je bacila oko na Marka Markovića. On je, očekivano ostao nedorečen. Miroslav Miki Đuričić je novopečenom paru dao podršku.

Nakon toga, pravo da komentariše dobila je Anita Stanojlović, koja je tom prilikom rekla da je odustala od Marka:

Nemam šta da kažem oko toga. Stavila sam tačku na to, ja nisam ničije kuče da trčim za njim. On dečko igra igrice. Ne zna oko koje će. Pamti, pa vrati - rekla je Anita.

Naredni klip koji je pušten bio je iz ekonomskog dvorišta gde Maja Marinković razgovara sa Kristijanom Golubovićem i Emilom Kamenovim o njenom druženju sa Bugarinom.

Šta da kažem, nemam problem da kažem da mi se neko dopada, ali mi smo ovde peti, šesti dan. Mislim da je pogrešno shvatio juče da sam pričala nešto loše, a ja stvarno ne mislim ništa loše, zanimljiv je, sve kul. Ne bih rasturala, dovoljno sam problema napravila - rekla je Maja.

Nastavljeno je komentarisanje odnosa Maje i Emila i moguće svadbe koju oni željno iščekuju. Zvezdan Slavnić je golupčićima dao podršku.

Već je sve završeno, pripremljeno, samo oni da kažu da. Ja sam pričao sa njim on je želeo da izađe odavde. On je zgotivo Maju, a on se uvredio jer je ona brzo odgovorila i to mu nije prijalo. Sviđa mu se Maja, lepo mu je. - rekao je Zvezdan o Emilu.

Mikica Bojanić je prilikom komentarisanja otkrio da mu je Maja Marinković izuzetno simpatična i da bi voleo da bude na mestu Emila Kamenova.

Ako je on to shvatio kao zezanje onda nema probema. Meni se Maja sviđa i fizički i veoma je gotivna devojka. Pravio bih šou sa njom - rekao je Mikica.

Uroš Ćertić je objasnio da će ostati dosledan i veran devojci koja mu se sviđa. Takođe je nagovestio da smatra da je najpoželjniji muškarac, jer ga čak desetak devojaka u Beloj kući želi za dečka. Maja Marinković je povodom svega imala da kaže sledeće:

Pa ne dešava se ništa, mi smo drugari i družimo se. Ovde smo se upoznali ali sam ja znala ko je on i on je pratio mene. Nemamo simpatije nikakve, on me je poljubio prijateljski, ja sam tako u mom slučaju shvatila - rekla je Maja.
Upoznao sam njenog oca na sistematskom pregledu, imamo neke zajedničke prijatelje koje nikad ni njoj ni njemu neću imenovati napolju. Maja mi je simpatična, sve je super. To je neka druga priča, imao sam potrebu da napunim baterije za nešto treće, ne sa njom, to niste ispratili. Savetovao sam je da ne radi opet iste stavri oko čoveka koji je zauzet. Sa razlogom mogu da joj kažem da ima fetiš. Ovde ima mnogo lepih momaka, ali ona vodi priču. Ima ovde jedno 10 15 devojaka koje bi bile sa mnom, ja napolju imam neku simpatiju i pokazaću vam kako se ponaša muškarac koji ne vara simpatiju, a kamoli devojku, a kamoli ženu. Bugarinova žena je sigurno jako samouverena čim je sa čovekom kao što je on, njih dvoje sigurno imaju dogovor. Što ih je više takvih, žene će ceniti više muškarce kao što sam ja. Ovo vaše je već prešlo granicu. Da je nagrada 17 miliona ja ne bih mogao da radim ovo što ti radiš. Aleksandra će biti primer kako s eponaša devojka u vezi, Mića je primer kako se ponaša muškarac u braku, a ja ću vam biti primer muškarca koji ne vara simpatiju. Neću biti ni sa jednom devojkom do jula - rekao je Ćertić.
Sa mnom retko ko izdrži - rekla je Maja.

Nakon klipa gde smo imali prilike da vidimo Maju Marinković i Uroša Ćertića u prisnom razgovoru na krevetu, zadrugari su se osvrnuli na emociju između njih dvoje. Tom prilikom su zaključili da je očigledno da se Urošu Ćertiću sviđa Maja.

Meni izgleda da Uroš ima emocije prema njoj - rekla je Anastasija.
Ja sada prvi put čujem za njegovu simpatiju, ja sam prvo rekao da će Maja i Uroš biti par. Negde i delim mišljenje sa Zokom, deluje mi da ona čeka nečiji ulazak. Uki se prema njoj ponaša veoma zaštitnički a meni deluje kao vaše blago muvakanje - rekao je Ša.

Sofija Una Manić je stavljena na stub srama pošto njeni cimeri smatraju da ona samo želi kadar preko Jovane Tomić Matore i da je celu ljubavnu priču između njih dve lažirala. Sa druge strane, Snežana Bogdanović se posmatra kao neko ko je zaista iskren prema Matoroj i isključivo radi emocija bi i ušla u vezu sa njom.

Sneža se trudi i vidi se da se ona bori za Matoru, a Matora fura ovu fejk priču. Matora voli da pati, voli kad je neko dr*a - rekaa je Ša.
Ja smatram da imam velike kvalitete da bih držala njenu pažnju. Ja sa 32 godine neću da trpim ove teorije i ova sranja. - rekla je Sofina Una vezano za komentarisanje Ša.
Ova devojka želi kadar, ona je svima pričala to, ona juri ljude. Ja moram da kažem da meni to nije realno da ona to radi - rekao je Gerov.

Nakon relativno mirne večeri, Ivan Marinković započeo je svoju veliku ispovest. Tom prilikom otkrio je da ne gleda dete koje ima sa Miljanom Kulić kao svoje. Tom prilikom pomenuo je i Mariju i Sinišu Kulić i priznao da su ga ipak lepo dočekali kada se pojavio u porodilištu.

Foto: Pink.rs/I. RADULOVIĆ, P. Radosavljević

Nemam osećaj prema tom detetu. Ovo je već ispričana priča već dvesta puta napolju. Miljana se porodila, ja sam otišao prvog dana u bolnicu i bio u sobi sa njom i detetom, tu je bila Marija, najnormalnije pričali, sve je blo okej. Ja sam došao da vidim dete, krenuo za Beograd nazad. Tu je počeo onaj pakao od života koji možete da očekujete od Miljane, i onda je došlo to pravljenje žurke za rođenje, ja nisam želeo da dođem da bude da sam došao jer će Pink da snima. Nisam se pojavio i bilo je u direktnom prenosu to čuveno pokazivanje papira da sam ja nn. Ona nije imala prilike ad me zove i kontaktira, kao ni ja nju. Ja sam prošle godine doneo poklone za Željka, bio sam sa svojom sadašnjom devojkom ovde. Miljana me je najnormalnije pozvala i pitala da li bih voleo da vidim dete, fino su me dočekali i sačekali. Pripremljen sam otišao da znam da ne može da funkcioniše ni blizu perfektnog, nisam očekivao ne znam šta od tog susreta jer dete me ne poznaje. Marija i Siniša su me vrlo prijatno dočekali i vikali Željku da sam mu tata. Marija ej kao domaćica sve pripremila, Miljana je sedela sa Bebicom za stolom pored nas. Miljana je tu igrala rijaliti, dobacivala oćeš pivo, Siniša ju je umirivao. Bio sam do momenta kad je njena sestra skočila iz sobe i anpala me što sam došao, šta ću ovde. Mislim da je bila Tijana, ne znam ih. Nisam želeo javnu raspravu sa njom jer sam znao da Miljana to jedva čeka. Pokušao sam toj devojci da objasnim da nisam došao kod nje, a i da je nemoguće da sebe predstavim kao oca posle tri godine tako brzo. Postepeno sam krenuo, ali to nije moglo. Siniša i Marija su može se reći bili na mojoj strani u toj situaciji, Miljana je dobacivala naravno. Čuo sam se sa Sinišom za Željkov rođendan. Sa njima je jako teško napraviti balans - rekao je Ivan.
Ona zna da imam svoju vezu i da sa njom nisam imao nikakvu željud a imam vezu. Kad je izašla iz Zadruge poslala mi je poruku da će da me tuži, prijavi kao oca i retroaktivno traži alimentaciju. Nemam nikakav osećaj jer sam ga video dva puta, kad se rodio i tad. Glupo bi bilo da lažem da imam osećaj. Ja sam krenuo sa namerom da se upoznam sa tim detom. To je bio moj prvi pokušaj da to nešto krene, čak ni mja Jelena nema ništa protiv toga, čak mi je bila i ogromna podrška. Ja imam svoj novi život, sad posle četiri godine je mnogo teže da sve to krene. Nemam osećaj da mi je to sin jer nismo proveli nikakvo vreme, želju imam do jedne granice - rekao je Ivan.

Sledeći klip obeležile su spletke zadrugarke Milice Veselinović. Zadrugari su došli do zaključka da Milica nagovara Anitu Stanojlović da se obruši na Marka Markovića i time ga udalji od sebe, da bi njoj napravila prostora da ga smuva. Milica se branila ovim rečima.

Ona je meni rekla da će da ga napadne posle žurke, a ja sam joj rekla šta da radi da bih videla šta se tu dešava. Ja nisam došla ovde da tražim kumu, ili sestru ili najbolju drugaricu. Ovde se zna sa kim sam iskrena a sa kim ne. - pričala je Milica.

Međutim, zadrugari su ostali pri svom mišljenju:

Moram da kažem da je Milici ovo igra. Aleks i Milica su pokušali da naprave od Anite najnemoraliniju, a ona je ili neinteligenta, ili ima toliku emociju pa se tako ponaša - rekla je Sanja.
Ma vi ste isfolirane i namazane - dodala je Valentina.

Nakon toga, Adam Đogani šokirao je sve prisutne, za crnim stolom, ispričavši svoju potresnu ispovest o gubitku bebe Mirele Kemez. Saznali smo da je Mirela bila trudna sa njim a da je nažalost tu bebu izgubila. Tom prilikom priznao je da je ludo zaljubljen u Tamaru Nikolić.

Ja sam ovde za nju, i želim da joj olakšam sve, a za vezu nek ide kako ide, a meni je prelepo sa njom. Bilo mi je jako teško kada smo raskinuli, ali znam da sam ja kriv za to, a sada smo u vezi, što se mene tiče ja sam emotivno zauzet - rekao je Adam.

Adam je razjasnio situaciju oko gubitka bebe i dao do znanja da se to nije moglo sprečiti.

Nije abortlirala, nego je imala vanmateričnu trudnoću koja nije mogla da se iznese i to je moralo da se reši. Nju su ljudi napadali da je abortilrala moje dete, ali to nije istina - govorio je Adam sa suzama u očima.

Milica Veselinović je jedva dočekala da stavi do znanja Marku Markoviću da je samo njen. Tom prilikom imala je da mu poruči sledeće:

Ti moraš da budeš konkretniji da kažeš da ne postoji niko sem mene- rekla je Milica.

On je uzvratio ovim rečima:

Ja sam rekao sve to, i biću direktniji - dodao je Marko.

Nakon emisije "Pitanja gledalaca", Marko Marković je oduševljeno posmatrao Milicu Veselinović u donjem vešu, pošto su se našli u garderoberima. Milica je smislila način da ga brzinski zavede.

Marko Marković je nakon razgovora prišao Milici Veselinović. On je krenuo da je ljubi u obraz, prišavši joj iza leđa. Oduševljena Milica dobila je i prisni zagrljaj. Ovo je bilo krajnje neočekivano.

U sledećem kadru vidimo kako se Marko Marković kao ovonedeljni potrčko, sprema na spavanje pored Anite Stanojlović. Okrenuo se molitvi kao mogućem rešenju komplikovanih ljubavnih situacija u kojima se našao.

Danas na programu Pink televizije u popodnevnim časovima vas očekuje nastavak emisije Gledanje snimaka, zato ostanite uz naš program a sve vesti o najgledanijem rijalitiju čitajte na portalu Pink.rs.

Autor: Pink.rs