AKTUELNO

Drama u najavi!

U novom izdanju emisije "Pitam za druga" na RED televiziji, voditelji Stefan Milošević Panda i Sanja Stanković, ugostili su verenicu Kristijana Golubovića, Kristinu Spalević.

U samom toku emisije, Sanja je otkrila da joj je pisala trenutna simpatija njene bivše devojke, Jovane Tomić Matore, Sofija Una Manić, te je zamolila svog kolegu Pandu da pročita poruke, što je on i uradio.

Foto: RED TV Printscreen

Dakle, slala je u pola dva ujutru. U pitanju je Sofija Una Manić, piše: "Aman, nauči da govoriš. Ne umeš da akcentuješ, pokušavaš stalno da imitiraš beogradski akcenat. Kako te nije sramota. Skidaj te svinjske obraze i vozi. Hvala Bogu pa te je i Matora odj**ala kad je videla ko si i šta si. Sjaši sa Eda i Dragane. Šta se non stop ubacuješ u razgovor i postavljaš mu pitanja kao da si voditelj. Nametljiva i nepristojna si. Sjaši i odj**i sa ljudi više. Ne pamtimo da se iritantnije neko ponašao u emisijama. Nepotkovana prostakušo bez škole i porekla! Vodi računa ko tebe voli, a to je niko sem mame. Mada i ona voli više očuha nego divnu ćerku. Fuj! Ostavi ti Eda na miru klošarko biseksualna na baterije " - pročitao je Panda.

Foto: RED TV Printscreen

Da li je ona dostojna za Matoru - pitao je Panda Kristinu.
Samo mi je prošla jedna misao kroz glavu, bilo mi je žao, poželela sam joj da će da se pojavi neko ko je vredan nje. Ovo joj ne treba - rekla je Kristina.

Foto: RED TV

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.