AKTUELNO

Direktna kao i uvek!

Upravo je voditelj Milan Milošević ušao u Belu kuću i počela je emisija "Nominacije". Kako je prvi vođa u Zadruzi 6, Lepi Mića, on je postavio za svoje potrčke Anitu Stanojlović i Marka Markovića.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

Kako je emisija počela, voditelj je dao reč Zorici Marković kako bi započela nominacije.

Jao Bože, krenuću od Anite, kada je došla jako me je iritirala, ali gledam kao dete je, a bila je drska i bezobrazna. Nisam znam ništa oko Marka, dok nisu legli zajedno u krevet,a bilo mi je drago zbog njega jer ga znam, i lepi su fizički, ali desilo se šta se deslio. Meni je bilo nelgično sve vezano za njihov odnos i te poruke koje su se desile. Ja sam pričala sa Anitom i promenila sam mišljenje o njoj, i ona mi je legla na srce, i biću uvek tu za nju. - rekla je Zorica i onda krenula da komentariše Marka:
On je moj, ali sam mu dala do znanja da mi se ne sviđa to za Anitu, a to što vrti devojke pa može mu se. Ne mogu ništa loše da kažem za MArka, ali moram da sačuvam Anitu - rekla je Zorica.
Nisam očekivao stvarno - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Markom sam super, imamo sjajnu komunkaciju i veoma prisnu. On voli igrice sa devojčica, a od tih igrica nema ništa, on tu ubija vreme, a one mu to dozvoljavaju. Kokošinjac je aktvan, a ja njega volim i poštujem. Sa druge strane je Anita i ja je gotivim. Devojke su ljubomorne na nju jer je mlada i slatka. Naravno sačuvaću Marka jer njega mnogo volim i dugo se znamo - rekla je Maja.-

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.