AKTUELNO

Ima se, može se!

Glumac Miloš Biković je odlučio da pauzu između napornih snimanja iskoristi da sa devojkom Ivanom Malić ode na luksuzno putovanje, za koje nije žalio novac

Foto: Instagram.com/ivanamalic_

Naime, Biković je iskeširao 13.000 evra za letovanje na Maldivima. Popularni glumac je prošle nedelje sa svojom devojkom Ivanom Malić otputovao na ovo ostrvo u Indijskom okeanu, gde su odseli u jednom od najskupljih rizorta.

- Poslednjih meseci Miloš ne štedi kada su putovanja na daleke destinacije u pitanju, pa su on i Ivana, posle Balija, gde su bili početkom avgusta, sada otputovali na Maldive. Biković je izabrao jedan od najluksuznijih delova ovog raja na zemlji. Oni su odseli na maldivskom mini-ostrvu Milaidhu, na kojem se nalaze izuzetno luksuzne kućice. Za devet noćenja, koliko će njih dvoje boraviti tamo, glumac je morao da iskešira 11.700 evra - priča izvor blizak ovom paru i dodaje da je veliki novac morao da potroši i na avionske karte:

- Povratna karta od Beograda do Maldiva je oko 650 evra, što znači da ga je putovanje dodatno koštalo još 1.300 evra za dve avionske karte.

Sagovornik tvrdi da su dobro prošli jer su, u zavisnosti od doba godine, cene u ovom rizortu mnogo više.

- Da su otišli u jeku sezone, tokom jula ili avgusta, devet noći bi ih koštalo oko 21.000 evra, što znači da bi ih samo noćenje za dvoje u ovim vilama koštalo oko 2.300 evra.

Rizort u kojem se Miloš i Ivana baškare na svakom koraku odiše luksuzom.

- Njihov smeštaj se nalazi u prirodnom rezervatu koji je pod zaštitom Uneska. Ostrvce ima sopstveni koralni greben i odlična je lokacija za ronjenje. Svaka vila sadrži privatni slatkovodni bazen na terasi i pogled na okean, a do rizorta je moguće doći jedino hidroavionom od glavnog grada, Malea - kaže izvor za medije.

Za Bali dao 10.000 evra

Miloš i Ivana su početkom avgusta na godišnjicu veze otputovali na Bali. Glumac je za deset dana u luksuznom hotelu Sent Ridžis iskeširao 6.800 evra plus 3.200 evra za dve povratne avionske karte. Hotel u kojem su bili nalazi se na Nusa Dua, beloj peščanoj plaži, a u sklopu njega su spa-centar, bazen i veliki vrt.

Autor: P.R.