AKTUELNO

U suzama i vidno uznemirena u lajvu je otkrila da tužna, da nema snage da nastavi dalje, a otkrila je i kroz kakvu agoniju prolazi.

Bivša zadrugarka Zorica Erić snimala je veoma čudan lajv na svom Fejsbuk profilu, što je zabrinulo njene prijatelje, kolege i fanove. Naime, u suzama i vidno uznemirena u lajvu je otkrila da tužna, da nema snage da nastavi dalje, a otkrila je i kroz kakvu agoniju prolazi.

- Odlepiću od bolova u levom uhu, krajniku i žlezdama na vratu. Ne mogu da govorim jer trpim nepodnošljive bolove dok pričam. Ne spavam već dve noći. Ako me vidite da negde izgubljeno lutam pored puta, znači da sam skroz prsla od ovih muka, pa vas ljubazno molim da me vratite kući. Ukoliko ne zaspim ubrzo, to će se desiti veoma brzo - poručila je pevačica svojim prijateljima, a zatim priznala da se već dugo bori sa depresijom i lošim stvarima koje joj se dešavaju.

Zorica je rekla da trenutno prolazi kroz agoniju, a priznala je i šta ju je dovelo do toga da uživo na društvenim mrežama govori o svom psihičkom stanju.

Foto: Instagram.com

- Proći će, skupilo mi se sve. Nisam dobro psihički odavno i eto došao trenutak da ne mogu da glumim više da je sve u redu. I onda depresija i tako... Izdaju me ljudi za koje sam bila spremna sve da dam. Prelazim preko svega i svačega zarad tuđe sreće, a gubim sebe - s knedlom u grlu kaže Zorica, a na pitanje da li je potražila stručnu pomoć, brzo odgovara:

- Pa ja ne izlazim od psihijatra već četiri i po godine. Ali stalno neki stresovi.

Pevačica je otvoreno govorila o svojoj borbi sa porocima. Iako je godinama silno želela da pobedi narkomaniju, skloni se od lošeg društva u koje je upala, posveti se porodici, ne krije da je to bila teška i mučna borba.

- Gubila sam emociju prema deci, suprugu, samo sam bila usmerena ka svom ličnom zadovoljstvu. Moja porodica je patila, a mene to nije zanimalo. Moja deca nisu imala odeću da nose, ali sam ja trošila pare na gluposti - ispričala je svojevremeno i otkrila zbog čega javno govori o svom poroku.

- Moja priča je zaista poučena i ispričana je u emisiji kako bi ljudima dala nadu i primer kako čovek sa svim problemima može da izađe na kraj. Ni u jednom trenutku se nisam pokajala što sam je ispričala u takmičenju, jer smatram da je mnogim koristila - izjavila je i dodala da danas zbog priznanja dobija poruke od zavisnika, ali i od njihovih porodica.

Autor: M.K.