AKTUELNO

Ponosna!

Pevačica Seka Aleksić prethodnih meseci je u više navrata uputila podršku LGBT zajednici, a tokom aktuelnog Evroprajda u srpskoj prestonici još jednom se oglasila na ovu temu.

Seka Aleksić je, naime, ispratila nastupe LGBT izvođača na Tašmajdanu, gde se održavaju koncerti povodom Parade ponosa, a sve vreme je imala osmeh na licu.

Foto: Instagram.com/seka_aleksic

Pojedini momenati su joj se posebno dopali, pa se od srca smejala dok je gledala nastupe, a u toku jednog se Tašmajdanom orio njen hit "Crno i zlatno". Seka je sve ovo podelila na svom Instagram profilu, uz emotikone srca u duginim bojama.

Video: Instagram.com/seka_aleksic

Seka se, inače, u toku nedelje oglasila povodom negativnih komentara koje je dobila zbog podrške LGBT populaciji.

- Nikada ništa negativno neće napisati neko ko je zaista pravi vernik, ko zaista služi Hristu. Pišu i lupetaju oni koji se udaraju u prsa i glume vernike. A da ih pitaš da ti izgovore bilo koju drugu molitvu osim "Oče Naš" pojma nemaju. I nije stvar uopste koliko ko zna... Ali, nemoj sa mnom da se raspravljaš, glumataš, i hejtuješ nešto u šta nisi upućen i nemaš pojma o životu, budalo! Toliko poruka mržnje nisam skoro videla zbog podrške za LGBT - navela je Seka tad na svom Tviter profilu.

Video: Instagram.com/seka_aleksic

- Uglavnom počinju: "Do juče si se molila za potomstvo". Tačno, majmune, i Bogu se molim za svaki dan i za sve što mi je podario! Ali moj odnos sa Bogom i kako doživljavam veru apsolutno nema veze sa tvojim plitkim mozgom punim mržnje! - dodala je Aleksićeva tom prilikom.

Video: Instagram.com/seka_aleksic

Autor: M.K.