AKTUELNO

Ne želi da se vraća na staro!

Naredna takmičarka koju je novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević podigao u emisiji "Pitanja novinara" bila je DJ Tamaris.

Hajde malo da pričamo o tvom statusu, mislima, željama, težnjama... Ako ti je ponovo prelepo u Adamovom društvu, šta te koči? - pitao ej Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam koliko ste ispratili naše ponašanje, nema nikakvih kočnica, sve je u najboljem redu, zaista uživam. Zvanično smo zajedno - priznala je ona.
Čestitam. Adame, dođi, ispričaj više o vašem odnosu - dodao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Raskid je bio u maju. Bili smo na Nininom rođendanu, nekoliko nedelja posle toga se desio. Nismo bili u kontaktu. Znao sam da ulazi, nisam hteo da se čujemo, želeo sam da ovde raščistimo sve. Mi transparentno pričamo o svemu - rekao je Adam.
Pre ulaska u "Zadrugu", kad sam videla da i Adam ulazi bila sam u fazonu: "O.K.". Nisam mislila da će nešto da se dogodi, čak sam mislila da ću biti emotivno zatvorena. Ispala sam kontradiktorna. Provodivši vreme sa njim sam krenula ponovo da se zbližavam, pozitivni vajb je bio sve jači i jači. Nisam se nadala. Da, jako mi je lepo u vezi, imamo neke zajedničke planove - ispričala je Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mojima rekao da neću ulaziti u vezu. Ali mislim da je tetka Nađa zadovoljna kad vidi kako se čuvamo... Iskreno, moram da kažem koliko mi je nejasno. Ležali smo jedno pored drugog, a nismo se to dogovorili, kao da nas je sudbina spojili - priznao je Adam.
Hteo sam da popričamo o Mireli Kemez. Kako si se ti osećao kad je ona izbubila bebu? - pitao je Darko.
Teško smo prošli celu situaciju. Imam dogovor sa njom da tu priču ne širimo toliko... Nije bio abortus, bila je vanmaterična trudnoća, videli smo šta je i kako je i to je to... Bio sam 24 sata uz nju, ona je bila uznemirana, menjala je raspoloženja, bilo je turbulentno. Ubrzo posle toga smo se razišli, ali to nije bio jedini razlog. Buni me to, imamo dogovor da ne pričamo o tome, mislim da je tako i najbolje, ne znam kako je došlo do bilo koga to. Nama su fanovi pisali ružno, pisali su i Milici. Nema potrebe da se pravi tolika fama, nažalost se to desilo, ne bih da produbljujem tu temu. To mi je jedan od težih životnih perioda, ne bih se vraćao na taj deo - ispričao je Đogani.

Foto: TV Red Printscreen, Instagaram /https://www.instagram.com/_velicanstvena/

Milica kaže da vi niste bili uz Mirelu, a ona je prolazila kroz sve to - otkrio je Darko.
Velika laž, Mirela je bila kod nas par dana, tu je bio i Gagi, Luna... Nismo je ostavili ni u jednom trenutku. To što Milica izmišlja... Slobodno nek se oglase moji. Ta vanmaterična trudnoća ne mora da ide kroz operaciju, može i kroz lek. Mi smo rekli važi, sve je išlo po planu. I mi smo se u međuvremenu posvađali. Nismo se čuli sve dok mi nije poslala poruku: "Ja večeras imam operaciju", ja sam joj napisao: "O.K." jer me je pre toga terala od sebe, nisam želeo da trpim takve stvari. Mislio sam da se rastajemo i završavamo. Obezbedio sam joj sve što joj treba oko te operacije. Onda smo se rastali. Kad sam ušao na kliniku, ona mi je napravila problem, kao: "Ljudi će nas spajati". Umesto da idemo zajedno kod ginekologa. Ušao sam jer se zadržala sat i po, dva. Pitao sam gde se nalazi, ona me napala: "Kako si mogao?". Zato sam joj kad se desila operacija napisao samo: "O.K.". Naravno, odmah sam se obukao, otišao do klinike, rekao da ne pominju moje ime, da sam tu ako zatreba krv, bubreg, srce, pare, ali nisam hteo da ona sazna da sam tu. Onda mi je ona prebacila da nisam bio, da nisam došao da je vidim. Prečudna devojka, pre ču dna! Otišao sam odmah čim sam čuo da ide na operaciju. Onda je ona opet krenula: "Ti ovo, ti ono". Mića je bio svedok, kad se završila "Zadruga 3", ja sam Milici krenuo da pružim ruku, ona me je odbila, zato što je 20 minuta pre toga čula priču od Mirele... Meni je najbitnije da sam ispao fer i korektan, moj obraz je čist. Znam da sam ispao fer i korektan. Danas mi se to vraća u mom odnosu, ne želim da se vraćam u stare odnose, želim da nastavim svoj život - ispričao je Adam.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Adam Đogani

#DJ Tamaris

#Mirela Kemez