AKTUELNO

Haos i lom!

U toku je porodični sastanak, zadrugari biraju ko je po nihovom mišljenju najbolji, a ko najgori učesnik.

Pre nego što se izjasnim, moram da kažem Neci da je Beograd glavni grad ove države, a ti si rekao da se pi*aš po njemu - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao ako su ljudi u Beogradeu poput tebe i Uroša, onda je tako - kazao je Neca.
Božo, imam jedan savet za tebe. Ukoliko ti neko uputi neku kritiku, ne treba da se ljutiš ako se nisi snašao. Ovde si dobio šansu, koja se dobija jednom u životu. Ne treba da čujemo da ćemo nešto od tebe tek da bvidimo, sada se sve pokazuje. Ja ne zalazimu to ko ima fejk priče, a ko ne. Jas svakao nikoga neću štedeti, nemojte ni vi mene. Božo, ti si se najmanje snašao - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandre, ne mislim da si se najmanje snašao, ali mislim da malo više ćutiš. Boža želi da pokaže sve i odmah. Po mom mišljenju je RObert osoba koja se najmanje snašla, on je želeo sve da pokaže, a onda je samo nestao. Imao je ozbiljne svađe sa devojkama ovde, tako da njega biram - kazao je Mikica.
Imam dvojicu, koje ću odabrati. Robert i Boža su se najmanje snašli. Roberta briga za sve, a Boža se trudi da se nametne. Mislim da Boža nre treba da bude takav. Vidi se da se smeješ, a želiš da izgledaš besno, navešću Roberta - kazao je Adam.

Za to vreme, počele su čarke između Marka i Nece, nakon što je Stefanović besno odmahnuo rukom, Peca je burno reagovao i polio je Stefanovića.

Ajde dođi - uzviknuo je Marko.
Je*em li ti seme, vi ste debili, šta je sad, ološi jedni - kazao je Neca.
Stvarno si kreten - kazao je Ša.
Vi ste kreteni, svoj stav se kaže javno, ne priča se u bradu - zaključio je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.