AKTUELNO

Ponovo staje na ludi kamen!

Nataša Bekvalac, novosadska barbika, koja godinama važi za jednu od najlepših pevačica na domaćoj javnoj sceni, poznata je po svom turbulentnom ljubavnom životu i bračnim nedaćama.

Pevačica se tri puta udavala, a sa prvim mužem Danilom Ikodinovićem ima stariju ćerku Hanu, dok sa drugim mužem Ljubom Jovanovićem nije imala dece.

Foto: E-Stock, Pink.rs

Treći put kada je okušala sreću u bračnim vodama, rodila je devojčicu Katju, ali se ubrzo razvela zbog nasilja kojeg je pretrpela od strane Luke Lazovića, za koga je mislila da je njena ljubav za ceo život.

Foto: E-STOCK/TV PINK PRINTSCREEN/MILOŠ RAFAILOVIĆ

Nakon toga, pevačica je dugo sama, a u više navrata je priznala da je nikada srećnija i da joj partner ne treba kako bi bila ispunjena. Ovoga puta, Nataša se našalila na svoj račun i svojom objavom oduševila fanove.

Naime, Bekvalčeva je postavila sliku iz Las Vegasa, gde se vidi kako je nepoznati muškarac 'prosi', te je ona pristala i rekla sudbonosno 'da'.

Ovo nije prvi put da se pevačica šali na svoj račun, a upravo iz tog razloga je ona jedna od omiljenih ličnosti na estradi, a njene rečenice su često viralne i popularne. Kako će se Nataša sledeći put našaliti, ostaje nam da ispratimo.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J. M. Đ.