AKTUELNO

Evo o čemu joj se poveravala!

Nakon Milice Veselinović, u Šiša bar stigla je Jovana Tomić Matora, koja ponovo ima ljubavne zavrzlame, o čemu je pričala sa Darkom Tanasijevićem.

Imamo Marka, za njim jure Anita, Ana i Milica, a imamo i Matoru, za njom jure Sneža Santana, Sofija Una i Ivana. Matora, zaljubila si se za nedelju dana - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja svim mojima obećam da neću da se zaljubim. Nisam se zaljubila, ali mi se nenormalno sviđa Ivana. Ima malo težu priču kod kuće. Nije joj zbog mame, sa tatom nije ni odrasla, ima brata, mamu, babu. Ne želim da je povređujem, ali ne možemo da se odvojimo... Ovako stojimo da se poljubimo. Znam da nećemo moći da izdržimo. Baka i burazer su joj bolesni, imala je situaciju da mama nije pričala sa njom, pa kao da im priredi još ovo... Znam da nećemo moći da izdržimo. Miki, koji nikad nije podržao nijednu moju ljubav, ovo je podržao. U životu više ne bih doživela kao sa MC Aleks... Ko hoće da bude sa mnom, da stoji uz mene čvrsto, ima da stoji uz mene onako kao ta prva ljubav (Sanja Stanković) - krenula je Matora, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Prišao mi je Peca, rekao da se muva sa Sofijom Unom i rekla mu da sa mnom neće ništa, njemu dala nadu. Ja joj rekla da prestane da to radi, ona kaže: "Ti mene ne razumeš, da li mogu da te zagrlim kao čoveka?". Provalila sam je, ništa nije tu raščišćeno sa Ivanom. Ta jedna devojka što se muvala sa njom, Sanja (Jakšić), bila je i "Zadruzi" da rasturi Sanju i mene, pričali su joj da liči na mene, rekla mi je da je osetila to nešto sa ženama. Da ne bi bila sa muškarcima ovde, nego sa mnom - govorila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Maja je krenula da mi priča stvari, ja ne mogu kao Đedović da slušam, on treba da ima honorar 500.000 evra. Maja hoće da ispričam stvari. Nju nervira što se svi ograđuju od nje. Marko, Uroš, Bugarin. Ali danas me je odvela kod vrata, ne zna šta da radi, pitala me ko je za nju... Ja sam je pitala ko joj se sviđa, pitala je šta bi radila kad bi ušao Car, rekla je da ne bi bila sa njim, ali da se boji kontakta i blizine, jer je navikla na njega. Ne pada mi na pamet da me neko gura u vatru - istakla je Matora.
Da li iskreno veruješ Ivani, ne skreći sa teme? - pitao je Darko.
Da, rekla je da bi bila sa mnom napolju. Ja stvarno volim lepe, zgodne devojke. Ne kažem da je ona ružna, ali privukla me je ta neka energija. Ostavila mi je kamen, gde je napisala da misli na mene. Stvarno mi daje pažnje, ali me podseća Sneža na Zoranu. Nemamo tu energiju. Kad sam legla sa njom u krevet, Svetislava samo što nije progovorila, ali nemam to, sa Ivanom imam - dodala je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Jovana Tomić Matora