AKTUELNO

Bračni par se zaneo, oni ih nadgledali.

Marko i Divna DNK, noćas su se previše opustili u tuš kabini. Kada su čuli da su ovo dvoje zadrugara u akciji, Miki Đuričić, Bane Čolak i Marko Janjušević Janjuš, odlučili su da provere kako sve to izgleda.

Foto: RTV Pink

Au šta sam video, kralju, ja sam u šoku! To je bilo u tuš kabini! Au šta joj radi, mislio sam da će da umre. Ona je u kabini, i on je drži, digao je, a ona mu se oko glave mota, pravi neke face. U šoku sam! Mada pusti ti to, Đekson i on jedini je*u ovde - preneo je svoje utiske Janjuš.

Foto: RTV Pink

Da li je realno? Imaćete traume do kraja života, šta ste vi videli. Ja kada sam ih video, imao sam traume, tu sliku nikada neću zaboraviti, zamisli da smo otvorili vrata. Ovo je ludilo mozga - rekao je Miki Đuričić.

Na sve ovo, Bane Čolak je rekao kako se više nikada neće tuširati u tuš kabini. Oni su imali još jednu ideju, a da li su je realizovali, pogledajte u video klipu.

PROČITAJTE JOŠ: TOTALNO RAZOČARAN! Nekada su bili najbolji drugovi, a sada Saša rudar ne može očima da gleda ovog zadrugara! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Bane Čolak

#Divna Milanović

#Marko Janjušević

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

'