AKTUELNO

Evo ko će boraviti u izolaciji narednih dana!

U toku je emisija "Izbor potrčka", a voditelj Milan Milošević podigao je Marinu Popović, te je došlo vreme da odabere svoje potrčke.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je podigla Sanju Grujić, Miljana Vračevića, Nenada Aleksića Ša, Marka Markovića, Anu Spasojević, Maju Marinković i Milicu Veselinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde ovako. Razmišljala sam ko bi našim gledaocima bio interesantan, dobra mi je ova ekipa. Sanja i Miljan se od ranije poznaju. Šalim se naravno. Neka sedne Miljan, a za njim i Sanja. Imamo situaciju kod Marka koja se menja iz minuta u minut. Imamo Anu, Milicu...Ajde da spustimo Bilala i Sandru Bakšu. Ša i Miljana mi deluju baš skladno. Anitu neću podići, ona je već bila, nije to interesantno - rekla je Marina, pa je donela konačnu odluku:

Foto: TV Pink Printscreen

Milica ili Maja? Razlikuju se, a i jedna i druga su mi drage. Neka sedne Milica, Maja i Marko idu u izolaciju - saopštila je Marina.

Voditelj je dao reč potrčcima.

Prihvatam, šta da radim - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Teško da će biti žurka, kod mene toga nema. Ja njega gotivim, on je meni drugar. Nikad ga ne bi izdala. Mogu da rade šta hoće, ali kad ja spavam, ne sme ni muva da se čuje - rekla je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.

#Zadruga