AKTUELNO

Sve mu je sasula u lice.

Od kada je Sloba Radanović odlučio da započne ljubavnu vezu sa Lunom Đogani skoro niko od zadrugara nije na glas rekao šta o tome misli, iako su mnogi komentarisali da je jako ružno što tako javno vara svoju suprugu.

Foto: TV Pink

Ipak, od kada je Jelena Golubović ušla u rijaliti, ovakva situacija se dosta izmenila s obzirom da se udružila sa Macom Diskrecijom, a danas su opet na tapetu imale Slobu Radanovića i ljubavni trougao u kom se nalazi već neko vreme.

Foto: Printscreen

Daj nam Slobo da vidimo tvoju sliku sa ženom. Ti si jadan mnogo jer povređuješ svoju ženu, svaki dan je javno ponižavaš, ljubiš se pred svima, čak ni krijući. Bila ti je dobra kad te je vodala na putovanja na svakih šest meseci - govorila je Jelena Slobi.

Foto: Printscreen Youtube

Jadnice i bednice, pričate samo o Slobi, dve nakaze se sastale - odbrusio im je Sloba.

Ovakav Slobin odgovor još više ih je izrevoltirao, pa je Jelena tek onda osula paljbu po njemu, a nije štedela ni Lunu, koja je čitav razgovor slušala sa strane.

Foto: Printscreen

Ne možeš ti da se raspravljaš sa mnom, nemaš ti tu retoriku, nemaš fond reči, zato tebi treba neka glupača kao Luna. Tvoja žena je elokventna, a tebi treba ćurka koja će samo da podigne noge. Sa njom možeš da budeš dominantan, ona ti ništa ne odgovara, dok si ženu morao da slušaš sve - govorile su u glas Jelena i Maca.

Ubrzo je počeo sastanak pa je njihova svađa prekinuta, a kako stvari stoje Jelena će tek napadati Slobu, s obzirom na to da je poznat njen stav prema Slobinom ponašanju.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'