AKTUELNO

Drama!

Zadrugari glasaju za najveće razočaranje, naredna je bila Maja Marinković.

Mnogi su promašili temu, piše ljudi koje poznajemo. Ja ću da navedem Milicu jer je onako neko sa kim sam imala lični primer. Navešću je samo iz razloga što smo bile dobre, a razočarala me je - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je glasao Marko Marković.

Navešću Ivana Marinkovića zbog sinoćnog izlaganja. Ostao je nedorečen i smatram da je to svesno uradio i za mene je to Ivan Marinković - rekao je Marko.
Svi znate da umem da budem namerno iritantan, da bih video kako će ko da reaguje. Sinoć se desila situacija kad sam izlagao o Marku, bile su reklame Ane i Marko, a ja sam bio u svom svetu. Rekao mi je: "Kako si me ukanalio", Ana mi je ponovila moje reči. Ja sam rekao da je on namazan i hteo da obrazložim da nije uličarski i došla mi je misao "namazan ali g*vnima". Ja nisam bio svestan da sam to rekao, pokušao sam da objasnim. Neću da se maltretirma i da ga ubeđujem, misao je prošla i povezala se u negativnom smislu - dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Na red je došla Miljana Popović.

Za početak može Uroš Ćertić, osoba iz javnog živta i on je u filmskoj industriji, pa smo kolege. Znala sam šta može da se očekuje, ali je to i dokazao. Znala sam šta može da se očekuje, vređanje na osnovu izgleda, garderobe. Zato se sa njim udružila Super Cveta, njegova drugarica nasilničkog ponašanja. Rodni mi je pokazao da je bez stava i ličnost, sa njim nisam imala problem, ali jesam sa njegovom drugaricom. On je zauzeo stranu i priklonio se čoporu koji pravi Cveta. Ja sam dovoljno jaka i to ću vam pokazati - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.