AKTUELNO

Ne može da zaboravi situaciju!

Maja Marinković prisetila se trnutka kad je Pink.rs objavio njen snimak sa Pecom Raspopovićem i ugledala naslov "Skandal veka".

Ja se šminkam, zovni mi telefon i napišem: "Ne mogu da pričam, piši". Kad ono meni stiže naslov "Skandal veka", ja šminkerki odmah tražila vodu. Upadam kod Pece, on se kupa i kaže: "Ajde, šta ti je". Taki nervni slom, zove me Tijana, Olga, mama... Telefon mi se usijao, portal zove ne prestaje. Ja sam upalila režim aviona, otišla drmnula pola flaše viskija da proslavim muku. Nisam smela Takija da zovem, samo Tijanu da mu kaže da je sve u redu. Ona je posle spustila loptu i stala na moju stranu, stvarno je drug. Tu smo spustili loptu, Takiju se nisam dva-tri dana javljala na telefon. On kad je došao na superfinalnu žurku novinari ga spopali gde sam, ali šta je on kriv što sam ja luda? - govorila je Maja.
On se nije potresao? - upitala je Jelena.
Ma ne, njega boli uvo za ovu. Sa mnom ne mogu da izdrže jer nisam glupa, možda nisam obrazovana i načitala, ali ja sve vidim. Ja nikad ne varam, nisam koristoljubila. Volim ili ne volim. Ako si moj dečko ne možeš da imaš druge ribe i to je pošteno - nastavila je Marinkoevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Što ste preknuli onda? - pitala je Jelena.
Bolenso je ljubomoran. Ja sam sebe zapostavila, nisam izlazila, ultimatumi, nema drugara. Moji drugari u spoljnom svetu su sportisti ovi i oni, a ja sam sve batavila zbog njega. Ja sam za ulazak obukla neku zatvorenu haljinu, on me pitao kako takva da idem, pa sam obukla onu sa staklima, rekao je da uđem kao zvezda. Ja njega zovem kad treba da mi kupi pidžamu, veš, trepavice, voli me kao Boga - nastavila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.