AKTUELNO

Iskrena!

Marija Šerifović nedavno se našla u žiži javnosti kada je snimak njenog divljanja po beogradskim ulicama isplivao na društvenim mrežama, na kom se jasno može videti kako se pevačica u društvu nepoznate devojke zaustavlja automobilom nasred ulice, izlazi iz njega i počinje glasno da urliče i rukama udara po svom vozilu.

Foto: Twitter.com, Pink.rs

Odmah su na društvenim mrežama počele spekulacije da je sa Marijom u tom trenutku bila Džejla Ramović, s kojom su je povezivali otkad je mlada pevačica stupila na javnu scenu.

Šerifovićeva se posle pojavljivanja snimka oglasila i obrazložila da je u tom trenutku primila "privatnu lošu informaciju", a sada je i javno progovorila o skandaloznom slučaju.

Ne mogu da kažem da se kajem što je snimak gde sam napravila incident isplivao u javnost. Svi ste vi ovde ljudi od krvi i mesa, imate ograne, dušu i emociju. Nije primereno, ali nikada ne bih menjala svoj najiskreniji potez za sve ono što je neiskreno, falš i fejk. Izvinjavam se mojim prijateljima, automobilu, ljudima koje sam probudila - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.