AKTUELNO

Ekipa portala Pink.rs pred samo snimanje razgovarala je sa Sergejem, Jelenom, Gocom, Leontinom i Milanom, a sa njima smo sumirali prve utiske o novoj sceni, ali i maloj izmeni u postavci žirija.

Sve je spremno za početak spektakularne četvrte sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja za najmlađe ''Pinkove zvedice''. Nova sezona donela je i promene, a ljubitelji ovog popularnog TV formata imaće priliku da uživaju u novoj, raskošnoj scenografiji kakvu do sada nisu videli.

U crvenim stolicama došlo je do malih promena, te će se pored Sergeja Ćetkovića, Jelene Tomašević, Goce Tržan i Leontine Vukomanović naći i novi, a stari član žirija - Milan Stanković. Ekipa portala Pink.rs pred samo snimanje razgovarala je sa Sergejem, Jelenom, Gocom, Leontinom i Milanom, a sa njima smo sumirali prve utiske o novoj sceni, ali i maloj izmeni u postavci žirija.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Na početku razgovora, Stanković nam se požalio da je nezadovoljan jer ne sedi pored Goce. Međutim, to ga neće omesti da uživa u svakom trenutku koji provede u svojoj crvenoj stolici.

- Veoma sam nezadovoljan što sedim na ovom mestu. Trebalo je da sedim pored Goce. Šalim se! Meni je sve ovo toliko lepo, ovo je najpozitivniji mogući šou koji se dešava kod nas i nešto najlepše što možete da gledate na televiziji. Ja jedva čekam da počnemo. Biću onakav kakav sam bio i uvek, a recimo da sam realan. Nisam bio toliko blag, ali sa druge strane mi niko nije zamerio da sam zlonameran. Mi smo se šalili da sam se vratio da plače, nemam od čega da se stidim ako me neko opet rasplače i takvu emociju donese - rekao je Milan za Pink.rs pred sam početak snimanja iz svoje crvene stolice.

Foto: Pink.rs

Dok Leontina nije želela da ustupi Milanu svoje mesto, Goca je iznenadila sve rešenjem koje je pronašla kako bi bila što bliže Stankoviću!

- Milan mi je daleko, zbog toga baš i nisam uzbuđena. Obećala sam da ću da mu sedim u krilu dok bude trajao ovaj serijal. Ljuta sam što ne sedim do Milana, ali ove dve veštice neće da menjaju stolice - rekla je pevačica i dodala da je nestrpljiva da vidi nove kandidate.

PROČITAJTE JOŠ: ONA JE NOVA VODITELJKA PINKOVIH ZVEZDICA: Evo koga ćete gledati u bekstejdžu u četvrtoj sezoni!

Foto: Pink.rs

- Jedva čekam da vidim nove kandidate. Oduševljena sam novom scenom, fantastična je. Sve izgleda spektakularno. Nadam se da suza u ovoj sezoni neće biti , moram biti srca kamenoga - rekla je Goca.

Pogledajte video-snimak u kojem možete da vidite kako se žiri provodio pred početak snimanja, između koga je došlo do prve čarke, ali i ko će kome sedeti u krilu u četvrtoj sezoni Pinkovih zvezdica!

Sve je spremno za početak nove, četvrte sezone najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“, zato ne propustite prvu emisiju u petak, 20. oktobra od 21 čas, samo na TV Pink!

Autor: M. K.

#Goca Tržan

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#pevač

#pevačica

'