AKTUELNO

Priznaje da ne zna kakve su cene namirnica po marketima, ali i da ne kuva, te da se isključivo hrani po restoranima!

Večeras na promociji knjige poznate nutricionistkinje Ane Petrović ''Ključ zdravlja'' pojavile su se brojne poznate ličnosti, kojima je upravo ona svojim savetima i receptima pomogla da dođu do savršene kilaže.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Tom prilikom je pevačica Milica Todorović za Pink.rs govorila o svojim drastičnim promena kilaže i šokirala sve mnogim otkrićima kada je njen privatni život u pitanju.

- Kod mene je to periodično. Imam periode kad želim da jedem i želim da se ugojim i imam periode kad želim da smršam i onda zovem Anu. Najviše što sam smršala je 15 kilograma, i to je bilo u koroni. Kad je bila korona, svi su bili zatvoreni i jeli, a ja sam bila kod mame i imala sam Anine recepte koje mi je ona spremala. Ja sam prva od Aninih mušterija, još od 2014. godine. Bilo mi je najteže da se odreknem hleba - rekla je Milica i dodala:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Možeš da se ugojiš od hormona, od stresa... Ja kad sam nervozna, ja kažem dajte mi teglu nutelu. Nisam nešto nervozna i tužna kad raskinem. Nerviram se oko posla, oko bioritma koj mi je poremećen... - otkriva pevačica i dodaje:

- Nikad nisam upadala u depresiju zbog kilaže. Kad nisi zadovoljan svojim izgledom, moraš nekako da se sabereš... Probušiš kašiku i počneš da jedeš normano. Ne kukam na mje male grudi, ja ih volim. Kad se zaljubim, ja mogu sve... - kaže pevačica, a onda je sve šokirala priznanjem.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Ja ne kuvam. Idem u market po mleko za kafu i cigarete. Ne znam kakve su cene... Za mene kuva restoran, ne volim te kućne poslove. Može mi se da idem u restoran... Pare ne padaju s neba - rekla je Milica.

Detaljnije u nastavku:

Autor: M. K. ; P. R.