AKTUELNO

Negirao je afere koje su aktuelne zadrugarke probale da mu prikače.

Bora Santana, nekadašnji popularni zadrugar, a sada već godinu dana voditelj najneverovatnijeg jutarnjeg programa "Ne gledam ti ja to" na RED TVu, jasno je stao na put glasinama koje su pustile aktuelne zadrugarke u Beloj kući.

U toku današnje emisije "Ne gledam ti ja to" na RED TVu, provukla se aktuelna priča iz "Zadruge 6". Naime, Ivana Puzić i Snežana Bogdanović su izjavile kako su bile sa Borom Santanom, a Bora je obe priče negirao.

Zaintrigirala nas je današnja priča u emisiji, pa smo želeli da od Bore čujemo malo više o tome.

Bora nam je rekao da je Ivani Puzić pomogao da uđe u "Zadrugu 6". Da je još pre tri godine trebala da uđe...Videli su se u Banjaluci na kafi i nakon toga kada je došla u Beograd. To što priča da je bila sa njim, ali da joj se nikada nije sviđao mu je katastrofalan način za skupljanje poena. Nije mu najjasniji taj njen potez i da li želi preko njega da postane poznata. Bora je naglasio da nikada, naravno, ništa nije imao sa njom, niti želi da ima.

"Devojka mi je kul, rođena je za rijaliti. Znao sam da će među prvima biti intimna, i to je ok - ali nije ok da mene uzima u usta za takve gluposti. To je čista katastrofa!" - objasnio je Bora.
"Što se Snežane Bogdanović tiče, ona je izmislila da smo bili zajedno. Niti sam bio sa njom, niti želim da budem. Pomogao sam i njoj da uđe. Neka ih sada u "Zadruzi", neka se same snalaze - ali ne preko mojih leđa" - zaključio je Bora.

Autor: S.P.

#Biće sve u REDu

#Bora Santana

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv

#Zadruga

#zadruga 6