AKTUELNO

Još jedna uloga Željka Mitrovića- stigla mu je ponuda iz Srpske Skejtbord Federacije.

Željka Mitrovića, vlasnika Pink Media Group, prvenstveno znamo kao uspešnog biznismena koji je sam svojim trudom i danonoćnim radom izgradio svoju imperiju, ali nam je poslednjih godina dao prostor da vidimo i drugu stranu njegove ličnosti.

Sem toga što je jedan od najboljih basista na ovim prostorima Mitrović ne krije ni svoju ljubav prema skejtbordu. Videli smo ga kako se spušta skejtom niz Kansku tvrđavu, vozio se Kroazetom sve do Palea, čak je kružio Slavijom sa svojim čuvenim mlaznicama kao pojačanjem...

Kao neko ko voli zdrav adrenalin, ali i poštuje skejt i roler kulturu – nije ni čudo da je prvi pao na pamet Paji Kobazz Skejteru i njegovoj ekipi, da predlože Mitrovića za predsednika Srpske Skejt i Roler federacije. Nadahnut tim predlogom, Željko se oglasio na društvenoj mreži Instagram:

“Danas me predložiše za počasnog predsednika Srpske Skejtbord Roler Federacije! Razmisliću do ponedeljka! Možda i prihvatim!”

Foto: Printscreen /Instagram/ Željko Mitrović

Paja Kobazz Skejter je u ovom sportu i takmičenjima preko trideset godina, te je dobro prepoznao Željka kao potencijalnog predsednika federacije (koja je priznata od strane države) koji bi dao svoj doprinos ovom sportu kao strateški partner kroz različite tipove promocija, ali i izgradnji novog Skejt parka.

Čekamo ponedeljak i Željkov finalni odgovor i nadamo se da će prihvatiti ponuđenu poziciju, jer od Željka za nema boljeg kandidata, a on svojim primerom najbolje pokazuje da ne postoje starosne granice kada je ljubav prema sportu u pitanju i da je zapravo jedino i važna.

Autor: S.P.

#Kobazz

#Pink Media Group

#Srpska skejtbord roler federacija

#skejt

#Željko Mitrović