AKTUELNO

Nikad kraja drami!

Upravo je počelo novo izdanje emisije "Amnezija". Voditelji Nenad Aleksić Ša i Miljan Vračević su zauzeli svoja mesta u studiju i uveli u emisiju. Prva gošća je bila Aleksandra Nikolić.

Aleks, ti nemaš dlake na jeziku. Po samom ulasku smo rekli da ekipa nije zauzela nikakav stav, da su malo bezlični. Da li se tu nešto promenilo? - pitao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskrena da budem, kad sam ušla, nije mi se dopadala ekipa. Ali sinoć... Nikad nije bila ovoliko brza razmena partnera, zasigurna trojka, kupanje dve mlade devojke, muškarac sa njima... Meni je to katastrofalno. Žele da budu tema, pa makar i loša. Nije svaka reklama dobra reklama - poručila je Aleks.

Tamara Ćosić je upala u studio jer se pronašla u rečima svoje cimerke.

Foto: TV Pink Printscreen

Čujem, priča se o meni - stigla je Tamara.
Tamara, ti nisi htela da budeš na izboru za Miss, da ne bi bila polugola. Šta se to desilo za 20 dana? - pitao je Miljan.
Poljupci nisu bili u krug, to još niko nije video, kad puste klip, tad komentarišite. Mi smo se poljubili na blic - odgovorila je ona.
Mi smo svi šokirani, nismo to očekivali od tebe i Aleksandre. Ja nisam časna sestra. Ali kad napravim glupost, mene bude sramota. Ako imaš malo srama i blama, trebalo bi da se pokaješ - dodala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

U studio je stigao i Miki Đuričić.

Naravno da je strašno, ali devojkama treba pomoći. Ša, Aleks i ja, mi smo poslednji koji treba da držimo moralne pridike. Aleks, ti si jurila Janjuša - rekao je Miki.
Nisam imala trojke, četvorke - dodala je Aleks.
Treba da ih uhvatiš za ruku sa strane i objasniš. Nisi ti ta koja treba da im morališe, nego da ih savetuješ - nastavio je Đuričić.
Kad budete videli mrlju kod mene, onda tako. Ja sam rekla da imam svoje greške, ali imam pravo da pričam o drugima. I sinoć se poljubila sa dva momka - rekla je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta sad, desilo se šta se desilo. Ja sam ono sa početka, uradila šta sam uradila, stojim iza toga, pokazaću ljudima da to nisam ja - rekla je Tamara.
Kako, kad si sinoć legla sa drugim? - pitala je Aleks.
Ne možeš da mi morališeš! - nastavila je Ćosićeva.
Ovo je želja za pričom. Kupa se sa najboljom drugaricom, dolazi momak, sapunja se... - govorila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Plakala si, otvorila si dušu i rekla da ti se neko sviđa. Naš zadrugar Uroš Ćertić, to sam načuo - rekao je Ša Tamari.
Imam dečka, ne bih bila sa njim da mi se ne sviđa. Rekla sam da Uroš lepo izgleda za svoje godine. A Aleks neka gleda svoj život. J*bavala si se sa kim si stigla, a meni držiš lekciju o moralu - odgovorila je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.