AKTUELNO

Biće belaja!

Voditeljka Ana Pendić pojavila se na jednom prestiničkom događaju i tom prilikom stala ispred objektiva emisije "Premijera" i progovorila o privatnom životu, ali i svojoj emisiji "Paparaco Lov", koju već godinama unazad uspešno vodi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je nedavno proslavila deveti rođendan svoje ćerkice Sare, a kako je naslednica krenula u treći razred, voditeljku ne zaobilaze ni domaći zadaci.

Meni je dete krenulo u treći razred, pregurali smo nove rančeve, knjige, sveske, novo okruženje, tako da se moj život, osim obog profesionalnog, uglavnom svodi na porodicu, na muža i na dete. Polako, već smo treći razred - kaže voditeljka, pa nastavlja:
Ne grizem u poslednje vreme za nove projekte, jer mi prija da sam sa njom. I njoj prija, uvek bi trebalo neko od roditelja da bude tu. Mogu da ispratim sve domaće zadatke, sve probleme sa drugaricama i sve što se dešava. U ovom trenutku sam joj potrebna još uvek, a za par godina više neće hteti ni da nas vidi, biće sa svojim drugaricama, tako da koristimo ovo vreme da uživamo u njoj, a nadam se i ona sa nama - ističe Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Već večeras od 22 časa na televiziji Pink imaćete priliku da gledate Anu u 14. sezoni emisije "Paparaco lova", a kako je obećala, očekuju nas informacije o poznatima koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Startovali smo onako poprilično blago, ali svaka naredna epizoda biće sve žešća i žešća. Rejting je ove prve dve nedelje pokazao da smo i dalje najgledaniji. Predstavljamo javne ličnosti kakve one zapravo jesu. Kažu: "Zašto se plaše poznati?" Pa, ako živite normalan život, ako se družite sa normalnim ljudima, ne varate svoje partnere, ne teturate se pijani po ulici, mi vam ne možemo ništa - zaključuje Ana Pendić u emisiji "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.