AKTUELNO

Strava i užas!

Tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, je putem Instagrama podelila sa javnošću da je njena sestra pretrpela fizičko nasilje od muža, koji je navodno naneo povrede i njihovoj bebi.

Foto: Instagram.com/uki_q

Kako tvrdi, njenu sestru je suprug stiskao za vrat, udarao glavom o pločice, a potom i odveo u Hitnu kako bi joj bila ukazana pomoć. Uznemirujuće fotografije na kojima se vide modrice i podlivi, Una je podelila na Instagramu kao dokaz svega što se desilo protekle noći.

S. H. je podnela prijavu u policiji protiv svog supruga, a njena sestra Una je na Instagramu objavila snimak koji je nastao iste noći, posle fizičkog okršaja. Na pomenutom videu se čuje kako otac 23-godišnjeg mladića govori kako je ponosan na svog sina. Ceo snimak možete pogledati OVDE.

Nakon što je večeras unakazio, dovezao je na VMA i pobegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smejući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno, njegov tatica počeo je da preti uz reci kako on ima lek i za to jer misli da novcem može sve da reši. U najboljem slučaju biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio je moju sestru večeras skoro na smrt i još uvek ne znamo koje su joj sve posledice od njegovih povreda - napisala je Una i zamolila sve da podele njenu objavu kako bi im pomogli u borbi sa porodičnim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od dva meseca.

Foto: Instagram.com/uki_q

D. H. su izrečene mere zabrana prilaska i komuniciranja 48 sati, nakon čega tužilac odlučuje o produžetku mera. Inače, D. H. nema kriminalni dosije niti ima istoriju nasilja u porodici. O slučaju je obavešten i Centar za socijalni rad.

Autor: P.R.