AKTUELNO

Odlično se provela!

Glumica Žiža Stojanović, do ranih jutarnjih sati, veselila se zajedno sa ostalim cimerima iz rijaliti programa "Zadruga", ali i sa pevačicom Radom Manojlović, koja je sinoć pevala učesnicima najgledanijeg zabavnog programa na Balkanu.

Foto: RTV Pink

Inače, Žiža je najstarija učesnica u istoriji ovog formata na našim prostorima, a da rame uz rame sa svojom energijom može da stane ostalim zadrugarima, koji su dosta mlađi od nje, govori i ponašanje glumice, koja je uživala u provodu protekle večeri. U jednom trenutku Žiža je čak zaigrala kolo, što je ukućane oduševilo.

Da ima poštovanja prema godinama ove zadrugarke, govori i gest pevačice Rade Manojlović.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja sam obećala, ako može za Žižu jedna pesma, svi je znamo odlično! Vi ste Žižo zaslužili mnogo više od ovoga - rekla je Rada Manojlović i zapevala Žižinu omiljenu pesmu, Vidovdan.

Glumica je ostala oduševljena, a u jednom trenutku je pustila glas i zapevala. Kako je sve izgledalo, pogledajte u video prilogu koji je ispod.

PROČITAJTE: ORILA SE CELA ZADRUGA! Luna očitala lekciju Slobi, nazvala ga NASILNIKOM I ZIDOM, on tvrdi da ga IZBEGAVA! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Rada Manojlović

#Radmila Rada Manojlović

#Rijaliti Zadruga

#Žiža Stojanović

'