AKTUELNO

Uzvratio je udarac!

Tašta Slobe Radanovića, pevača čiju romansu sa Lunom Đogani u Zadruzi prati cela Srbija, rešila je da stane u odbranu svoje ćerke i ispriča kakav je njen zet zaista bio. Kada je Sloba večeras saznao šta je ona ispričala, nije mu bilo svejedno.

Foto: Pink.rs

Naime, novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević, otkrio je Slobi da je njegova, još uvek zakonita, supruga Kristina završila na infuziji zbog njegovog ponašanja u rijalitiju, te da je ona finansirala bilborde kao reklamu koju je dobijao dok je učestvovao u najpopularnijem muzičkom takmičenju Pinkove zvezde. On je imao odgovor na sve:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekao da ja imam milion razloga da ne uradim to i da sam imao milion razloga da imam to. Meni je grad, odnosno pojedinci, su obezbedili izvore za bilborde, ona je bila spona između nas, ja to nisam znao, to je bilo iznenađenje za mene. Ja se osećam veoma loše ako je istina, ne mislim da bi lagali za te stvari. Voleo bih da je Kristina moje roditelje poštovala samo jedan posto koliko sam ja njenu majku poštovao.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ONI SU ZAVRŠILI U IZOLACIJI: Ovi učesnici su nominovani za izbacivanje! (VIDEO)

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

Autor: N.Vujčić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'