AKTUELNO

Otkrila detalje svog porodičnog života.

Dragana Mirković bila je gost emisije ''Ja to tako'' i tom prilikom pričala je o svojoj karijeri, uspehu koji je stekla, ali i o porodici i braku sa suprugom Tonijem Bijelićem.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je jako mala razlika između njenog sina Marka i ćerke Manuele, Ivanu Baltić Aleksić zanimalo je da li je popularna pevačica planirala još jedno dete tako brzo, a Dragana je tom prilikom otkrila tajnu.

Nisam htela mnogo da čekam, nisam želela da se nešto dogodi i da se ne ostvorim još jednom kao majka. Toni je pitao: ''Zašto sad, što odmah?'', ali ja sam ga molila - iskrena je bila pevačica.

Pročitajte još:POTRESNA ISPOVEST TRUDNE MILICE DABOVIĆ: Kidala sam se, vrištala i plakala! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Ona je ovom prilikom otkrila i da nije domaćica i da ceo svoj život ima podršku i pomoć svoje rođake Biljane na koju se oslanja u svim prilikama.

- Ja jesam porodični čovek, volim tu toplinu doma i ne znam da živim sama i ne volim to. Ipak, slagala bih ako bih rekla da sam domaćica, da sve to postižem, ali to zaista nije istina i nema potrebe pričati da jesam kada nisam - rekla je Dragana i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam u Beogradu još živela sa svojom rođakom Biljanom i kada sam se selila za Beč nju sam povela, čak tad ni kofer nisam ponela. Bilo mi je bitno da je Biljana pored mene. Ona živi sa nama i stvarno mi je velika podrška i pomoć. Kada sam negde morala da idem, ona je bila sa decom i u kući i ja sam joj mnogo zahvalna zbog toga.

Autor: Pink.rs

#Dragana Mirković

#Ja to tako

'