AKTUELNO

Ovo ne može da mu oprosti.

Kristina Kockar, supruga Slobodana Radanovića, mladog pevača koji je u rijalitiju "Zadruga" odlučio da otpočne vezu sa Lunom Đogani, ćutala je sve do sada, ne želeći da priča o razvodu.

Ona je naglasila jednom prilikom da mlada bolgerka nije jedina žena u njihovom životu otkad su zajedno, pa je delovalo kao da je spreman da oprosti svom suprugu, ali to nije slučaj.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Naime, Kija je otkrila za portal Pink.rs da će se razvesti od Radanovića.

- Naravno da stavljam tačku na brak sa Slobom. Koja normalna osoba bi prešla preko ovoga? Ne želim više da me povezuju sa Slobodanom. Nas spaja samo jedan dokument - izjavila je ona.

Foto: TvPink

Ipak, ona to ne želi da podnese papire za razvod dok je on u rijalitiju, nego će ga čekati da bude izbačen i, kako kaže, "sve će se dogovoriti s njim kad bude izašao iz Zadruge".

Podsećanja radi, njih dvoje su se posle nekoliko godina veze venčali u krajem aprila ove godine, a intimnoj proslavi prisustvovali su samo najbliži, a predstavnici sedme sile nisu bili pozvani na nju.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVA DETALJE TEŠKIH PORODIČNIH ODNOSA: Snežana Đurišić u AMIDŽI ŠOU govori o SINU KOG SE ODREKLA! (VIDEO)

Autor: D. Tanasijević

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'