AKTUELNO

Nije skidala osmeh sa lica!

Sara Jovanović, poznata i kao Sara Jo, rođena je 29. oktobra 1993. godine u Rimu. Proslavljajući svoj 29. rođendan, nije skidala osmeh sa lica, a za to je umnogome bila zahvalna dečku, koji se potrudio da joj ispuni svaku želju.

- Ne, ali stvarno, rođendan kao rođendan meni uopšte nije važna stvar (smeh) - poručila je na početku snimka nastalog u krevetu, koji je ubrzo bio prekriven konfetama.

Foto: Instagram.com

Za veliku žurku se pripremala s dosta uzbuđenja, a njen izabranik je bio u prilici i da bira koji će slavljenički šeširić i u kojoj boji nositi povodom njenog radosnog dana. Par je razmenjivao zaljubljene poglede, Sara je „tverkovala" i pre proslave, a posle i nekoliko poljubaca - on je bio taj koji je na kraju pokupio sve konfete.

Foto: Instagram.com

Pevačica je kroz šalu otkrila i razlog zašto. 

- Rođendanska euforija jedne Škorpije... I muke jedne Device - potpisala je ona video objavu na Instagramu, a zatim je u okviru „storija" dodala: „Sreća je kratko trajala kod Device" uz emotikone smeha do suza, dok je Žiga Sotlar skupljao konfete po sobi (u maniru svog horoskopskog znaka poznatog po pedantnosti).

Foto: Instagram.com

Sudeći po kasnijim objavama njenih prijatelja, Sara je za veliko slavlje okupila najmilije i za tu priliku je ponela haljinu koja je isticala sve njene poznate atribute.

Ekipa je uz dobru hranu, piće, ali i muziku dugo slavila njen dan.

Foto: Instagram.com

Autor: P.R.