AKTUELNO

Jasna Milenković i Milo Đukanović pokušavali su da sakriju romansu najbolje što su mogli.

Već dugo po regionalnoj javnosti kruže priče da su Jasna Milenković i Milo Đukanović bili u nekakvoj vrsti emotivne veze ali pevačica poznata kao Jami, a naročito jedan od najpoznatijih crnogorskih političara, to nikada nisu potvrdili. Međutim, brojni napisi o tome koji su nastajali u prošlosti ne mogu biti slučajni. Javnost je dodatno zaintrigirala nedavna Jamina izjava prilikom gostovanja kod Ognjena Amidžića gde je rekla da će se tek nakon njene smrti saznati kakav su odnos Milo i ona zapravo imali.

Dakle, čak i ona priznaje da Jasna Milenković i Milo Đukanović jesu imali nekakav odnos iako njegova priroda još nije sasvim jasna. Ranije se pisalo da su odnos održavali duže vreme, te da je Milo čak slao privatni avion po pevačicu kako bi ga redovno posećivala. Iz perioda njihove veze navodno postoje i fotografije, ali o svemu tome Jami još uvek nije spremna da progovori. Navodno, postoje fotografije Jami i crnogorskog predsednika sa podgoričkog aerodroma, ali do sada nisu objavljene.

Možda ću da napišem knjigu ili memoare, još nisam detaljno razradila taj deo. Ostaviću to ćerki da čita posle moje smrti, da ona sve ima crno na belo. Nešto kao "Mostovi okruga Medison". Kad umrem, saznaće se istina o svemu. Zasad neka priča ko šta hoće. Istina je samo moja - zagonetno je rekla Jami, a u jednoj ranijoj izjavi pevačica je takođe nagovestila da su pisanja tačna iako nikoga nije imenovala.

Postoji jedan muškarac koji mi je u srcu i kog ceo život volim. Svi drugi su mi bezveze pored njega. Tog čoveka javnost vrlo dobro poznaje. Malo pričam na ovu temu jer je to moj privatni život. To samo mene treba da zanima. Mnogi su ludeli za mnom. Nekako je moja energija privlačila ljude, ali i to što sam dobro radila svoj posao. Umela sam da napravim atmosferu za pamćenje, to se cenilo najviše i zato sam bila u društvu mnogih uticajnih ljudi - ispričala je Jami.

Autor: Pink.rs