AKTUELNO

Popović nakon 10 godina progovorio pred kamerama TV Pink o svim temama koje se vezuju za njegovo ime i karijeru.

Uoči početka emitovanja nove sezone muzičkog šou programa "Zvezde Granda" na Pinku, Saša Popović ugostio je ekipu "Premijera - Vikend specijala", pred čijim kamerama je progovorio o svemu o čemu je ćutao godinama! Popović je govorio o famoznim ugovorima koje je sklapao sa pevačima, otkrio je detalje saradnje sa najvećim zvezdama, brojne tajne srpske estradne scene, ko je imao najveće honorare, koji pevači nisu poštovali ugovore, kakva je bila raspodela zarađenog novca...T

Takođe, otkrio je detalje nove sezone "Zvezda Granda", svoje planove za ovu godinu, prisetio se, takođe, i vremena kada je "Grand" počinjao.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ako kažem da sam na Pinku bio 20 godina, kako da kažem da sam početnik. Vraćamo se na televiziju na kojoj smo godinama bili i gde smo napravili te formate. Dok sam još radio za Zam produkciju od 88. razvili smo se u respektabilnu produkciju. Imali smo naše Grand festivale, kako Željko kaže, vraćamo se kući. Kada odem negde u inostranstvo, u Beč ili Opatiju gde supruga i ja imamo kuću, uvek kažu: ''Gde si Sale, pozdravi sve na Pinku''. Ljudi su nas vezali za Pink, tu pripadamo, tu smo počeli i nadamo se da ćemo tu i završiti karijeru. Sezona će bito odlična. Ova će sigurno biti gledanija od prošle sezone. Zvezde Granda kao Zvezde Granda su standard na najvišem novou, ali pošto smo prešli na TV Pink koja je najgledanija, verujem da ćemo srušiti sve rekorde - rekao je Saša i otkrio da je sa surpugom i te kako pratio program TV Pink sve ove godine:

Foto: TV Pink Printscreen

- Supruga i ja gledamo deo jutarnjeg programa, gledamo i emisije koje su vezane za estradu. Moram da budem upućen u sve što se dešava na estradi - kaže Saša i dodaje:

- Otkad Grand postoji, od 2004. godine stvarali smo nova imena, nove zvezde i održavali popularnost Bekuti, Šabanu, Tozovcu i svim pevačima te generacije. Otkad smo krenuli sa zvezdama, pa sve do danas to su mnoga imena. Imali smo problem samo s Milanom Stankovićem, koji je kad se vratio sa Evrovizije rekao da neće da se povinuje našem ugovoru i da radi za Grand. To je jedino negativno iskustvo, morao je neku odštetu da plati i to je to - rekao je Saša i prisetio se velikih imena koje su iznedrile ''Zvezde Granda''.

Foto: TV Pink Printscreen

- Tanja Savić, Rada Manojlović, Milan Stanković, bez obzira što je napustio Grand, od njega smo napravili zvezdu. Pa onda Milica Pavlović, Milica Todoorović, Darko Lazić, Aleksandra Mladenović... Mnogo ih je, ne mogu svih ni da se setim - rekao je Popović i progovorio o famoznim ugovorima i procentima o kojima se mnogo spekulisalo u medijima.

- Mi nismo uzimali mnogo njima. Bilo je 70% njima, 30% nama. Bakšiš ide 100% njima. Kad pogledate i kad sumiramo sve ove godine, oni su kupili stanove, lokale, automobile, kuće, sve smo ih obezbedili. Sedma sila uvek napiše Popović iskorišćava tu decu. Zvezdama Granda kojima je istekao ugovor u velikoj meri su nastavili da rade s nama, samo što se nije uzimalo ni 30%, nego samo menadžerski deo - otkriva Saša.

Autor: M.K.