AKTUELNO

Skočila na sto!

Tokom današnje raspodele budžeta, Sanja Grujić i Mikica Bojanić su ušli u okršaj, tokom kojeg je on nagovestio ad mu je ova zadrugarka nešto šaputala i planirala stvari za "spoljni svet". Grujićeva je otkrila da su se njih dvoje viđali prošlog leta. Grujićeva je odlučila da povuče izjavu.

Mogu li samo nešto da kažem. Da ne bi ova šala sa Mikicom otišla u etar, ja ću da kažem da si mi bio drag... - krenula je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti se sad izvlačiš - dobacili su zadrugari Sanji.
Ne izvlačim se. Ja ne želim da moji roditelji misle pogrešno - rekla je Grujićeva.
Ja ću da kažem šta je istina. Prvo si Mikiju, pa meni porodicu. Ja šta sam izneo je istina, ako me budeš terala i dalje, izneću - nastavio je Mikica.

Foto: TV Pink Printscreen

U svađu se umešao Nenad Aleksić Ša.

Sanja, predugo se igraš sa ljudima ovde - rekao je Ša.
Tek ću da se igram - dodala je Sanja.
Mi smo imali perfektan odnos, ali ti pokazuješ da ne poštuješ drugare. Ti si zla učiteljica koja se igra jako loše sa emocijama svog dečka, koji gleda šta radiš sa mojim drugarom Markom - dodao je reper.
Sa Markom ću se družiti na način koji mi odgovara - nastavila je Grujićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja stojim iza svake reči, nikad se ne igram. Tvrdim da smo se zagrlili, da sam te poljubio u vrat, spale su ti naočare, da si mi rekla da sam ti jako drag - rekao je Mikica.
Bio si mi jedan od najdražih učesnika - odgovorila je Sanja.
Jako si me povredila, zgotivio sam te, bila si mi draga, krivo mi je što si se tako ponela. Krivo mi je što si me izdala - dodao je Bojanić.
Mikice, kako si me poljubio? - pitala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Usnama - odgovorio je Mikica.
Ja kao slobodna devojka mogu da kažem da može da me poljubi onaj kome ja dozvolim. Ako su mi spale naočare, znači da sam bila iznenađena. Da, slagala sam da sam imala dečka. Mikice, ti si me možda poljubio kao drug, spale su mi naočare ako sam se iznenadila - nastavila je Grujićeva.
Ja sam pokazao lojalnost svojoj devojci, ti pokazuješ da si nelojalna svom dečku. Bliskost sa Markom, svaki dan, ručak, doručak, večera... - ubacio se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.