AKTUELNO

Kao na iglama!

Milan Milošević je zajedno sa Zolom i Kristinom Inom Rajzinger stigao u hotel. Kucnuo je čas da saznamo da li će prvi test za trudnoću pokazati rane simptome.

Imam test kod sebe. Ovaj test se koristi za rano utvrđivanje trudnoće. Ne mora da znači da je sto posto validan, ali u većini slučajeva pokaže - rekao je Milan.
Plašim se iskreno. Nije mi svejedno, jako sam mlada, to je velika životna odluka - rekla je Ina
Je l' si raszmišlljala ako bude muško, ako bude žensko, neke ozbiljne stvari* - pitao je Milan
Razmišljala sam šta bi bilo ako on ne bude uz mene kao podrška. Moj otac je obećavao majci dosta toga, a nije bio tu za majku - rekla je Ina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam joj rekao da bih voleo da dete živi kod mene - rekao je Zola.
Istina je. Više bih volela, odnosno priželjkivala devojčicu - rekla je Ina.
Ajde da obavimo to da vidimo na čemu sam, na čemu smo - rekao je Zola.
Nije mi dobro, nije ista situacija kao pre kad sam bio sa osobom koju volim. Nemam ja dvadeset godina. Ovo sam i napolju sto puta uradio, pa mi se nikad nije desilo - rekao je Zola.
Šta se dešava između tebe i Miljane otkako je ušao Bebica - pitao je Milan

Foto: TV Pink Printscreen

Galamio sam zbog ove situacije. Bebica i Miljana su mi totalno nebitni. Samo mi je da vidim šta će biti sa ovim. Ona ono njeno standardno, stalno govori kako će imati se*s sa njim. Niej ona otišla kod nejga nego je videla da ja jednostavno... Sa Miljanom se nisam ovako osećao, nisam bio u tom fazonu, voelo sam je. Ja sam slab na Miljanu kad smo u istom prostoru, ali mi je drago što je ušao Bebica, a voleo boih i Marija što pre da uđe. OVde ima lepih devojaka koje su mi zapale za oko, totalno sam ono, ne veruješ - rekao je Zola.
Mislim da Miljana nije pala na Bebicinu, nego na manipulaciju Marije Kulić i SIniše. Oni su uvek bili protiv mene, nekad sa pravom, nekad su i preuveličavali. Sve što joj on priča, njoj je to rečeno. Ona i ja bih sad za pet minuta mogli sve da izgladimo, ali šta da se ganjam sa njom deset meseci i da bude cirkus. Ja ću sa njima napraviti znaš kakvu spdačinu, svet nije video - rekao je Zola.
Meni je ona pred ulazak reklad a me voli i da me je najviše volela, i počela je da plače. Rekla je da se oseća kao da mora da bude sa njim iz poštovanja jer je bio tu za nju. Shvatio sam da je to uticaj njenih roditelja, ili on ili niko. Malo me je poljuljalo sve to, mogu se nositi sa tim. Neće me gaziti i pi*ati po meni. Uvek ću im sve sasuti u lice i ono što pojma enmaju. Otom, potom - rekao je Zola.
Voleo bih da niej trudna jer nije iz ljubavi, nije normalno, pa ko bi voleo. ALi ako je tako, nek nam Bog svima a sreće i zdravlja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.