AKTUELNO

Snimanje nove domaće serije „Tunel“ reditelja Petra Ristovskog završeno je pre nekoliko dana, a jednu od uloga, mladi reditelj je poverio svom ocu Lazaru Ristovskom. Petar je za emisiju „Premijera“ televizije Pink otkrio kako se slažu na setu, kao i čija je poslednja kada dođe do nesuglasica.

Poznati glumački velikan Lazar Ristovski, ovoga puta se našao u dvostrukoj ulozi, kao producent i kao glumac.

Reditelj Petar Ristovski rekao je da se trudio da radnju približi realnom događaju, dodaje da su neke činjenice izmenjene kako se pravi počinioci ne bi prepoznali.

U nekim epizodama je 95 posto radnje opisano onako kako se to desilo u stvarnosti – rekao je Ristovski.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je rad sa roditeljima u pitanju, Petar kaže da su kada rade u ratu, a da, kada se kamere ugase, onda su u ljubavi.

Dok radimo uvek su tu prepirke, razna pitanja i nesuglasice. Naravno da mi napravimo plan i dogovor, pričamo o liku, ritmovima, ali uvek na setu, kako je otac stariji, tanji je sa živcima i ne želi da ponavlja puno puta, ali to mene ne zanima – rekao je Ristovski.

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao da, iako su mu se roditelji razveli, žive civilizovan život i sve funkcioniše dobro kao i pre.

Lazar Ristovski je pre nekoliko dana napunio 70 godina, a kako kaže, planira da okupi najbližu porodicu i prijatelje i da organizuje jedno veliko slavlje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je rad na filmu u pitanju, kaže da je olakšavajuće što su bliski, jer olakšava komunikaciju i razumevanje, ali i dodaje da je otežavajuća činjenica da za svoje dete morate i da odigrate najbolje što možete.

Ne mogu svog sina da obrukam - rekao je poznati glumac.

Autor: A.A.