AKTUELNO

Ne mogu jedno bez drugo.

Odnos Mine Vrbaški i Nemanje Đerića Đeksona u Zadruzi menja se iz dana u dan. Oni se čas vole, čas ne vole, zajedno su, nisu zajedno i više niko ne zna šta se sa njima dešava. Pre par dana došlo je do velike rasprave zbog Mine i Anđela, kada su svi pomislili da se između njih nešto dogodilo, a Đekson se pravio da ga je baš briga.

Foto: TvPink Printscreen

On je sinoć napravio pravu zbrku kada se sukobio sa Teodorom oko kreveta u ćošku u kom je hteo da spava, a pevačica mu to nije dozvolila. Nakon svađe, on se osamio a kasnije samo o tome pričao. Međutim, u jednom trenutku, dok je Mina bila u kupatilu, Đekson joj se pridružio.

Ja znam da se ti ne ložiš na njega, da se ložiš na mene. Ali sam te zamolio da me ne blamiraš. Nisam ja kriv za krevete. Sad mi je malo falilo da nabodem Teodoru, šta sve priča o tebi i o Anđelu - rekao je Đekson.
Ako mene neke stvari ne dotiču, ne treba ni tebe da dotiču  - odgovorila mu je Mina.

Taj njihov razgovor možete pogledati u videu ispod:

Nakon što su tu završili, njih dvoje su seli u dnevnu sobu, gde su dugo razgovarali, a Đekson terao Minu da ga zagrli, što je ona odbijala. Ipak, u jednom trenutku se sažalila, pa je to učinila. Iako je on forsirao da idu da spavaju zajedno, ona to nije htela. Ipak, na kraju je završila u njegovom krilu, te mu priznala da se između njih se*s neće skoro desiti, kao i da će početi da se inati. Đekson je na to priznao da mu je stalo do nje, ali ako ona želi da se igra sa njim, može to da radi. Sve o čemu su pričali pogledajte u videima ispod:

PROČITAJTE JOŠ: SVI SU GA NEMO GLEDALI: SLOBA otkrio koju zadrugarku je SINOĆ ISKORISTIO I OSTAVIO!

Na kraju, Mina nije mogla da odoli, te je poljubila Đeksona, a šta se još dešavalo, pogledajte klikom na video ispod:

Autor: N.Vujčić

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'