AKTUELNO

Prezadovoljna svojim uspehom!

Sandra Mitrović, mlada rediteljka i idejni tvorac filma koji je osvojio region za samo nekoliko dana ''Komedija na tri sprata'', bila je gost kultne emisije ''Amidži šou'', a Ognjen Amidžić ugosio je i deo glumačke ekipe pomenutog ostvarenja, Slobodana Bodu Ninkovića, Vanju Nenadić, Anđelu Jovanović, Miodraga Radonjića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra Mitrović, u samom početku, otkrila je kako je došlo do ideje za ovaj film, ali i priznala da je početna ideja bila daleko drugačija od same realizacije.

Pre tri godine se desilo, dosta se toga menjalo. Nije uvek bila baza komedije, samo što je lik Bode i Seke ostao isti. Kroz rad i snimanje došli smo do zaključka da je najbolje da baza bude komedija, ali tu ima koketiranja sa dramom, malo i akcijom... Ima više priča u jednoj, Boda je narator, ali ima više situacija koje se prožimaju jednu kroz drugu. Radi se o komšijama koji žive u istoj zgradi, film se dešava u dva dana. Svakome od njih se svašta dešava, recimo Boda izlazi iz zgrade jer ga u neku ruku Seka izbacuje, jer joj se vraća sin... Svašta tu ima - nasmejala se Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Na temu premijere i prve projekcije filma, Mitrovićeva je priznala kako se oseća, ali i kako je njen otac, vlasnik ružičaste imperije, Željko Mitrović, reagovao na njeno prvo filmsko ostvarenje.

Nisam bila svesna, jer kada se to dešava ne znate tačno šta se dešava, ali utisci su sjani. Tata, koji je glavni kritičar, bio je jako zadovoljan - rekla je Sandra.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Autor: J. M. Đ.