AKTUELNO

Baš tog dana usledio je potez koji je, u najmanju ruku, čudan.

Venčanje sina pevačice Suzane Jovanović danima je bilo tema domaćih medija. Danijel, koji je inače producent na jednoj televiziji, oženio se dugogodišnjom devojkom Tijanom, a na raskošnoj proslavi upriličenoj u jednom od najluksuznijih beogradskih restorana okupile su se brojne estradne ličnosti.

Iako je venčanje sina Suzane Jovanović proteklo u najboljem redu, Suzana je u intervjuu otkrila da tog dana ni u jednom trenutku nisu pomislili na Danijelovog biološkog oca.

Ne, ne, nijednog sekunda se nismo setili njega. Nemamo kontakt sa njim mnogo godina. Nije se javio ni sada i verujem da neće nikada. Danijelu je Sale i otac, i prijatelj, i saradnik, i sve što je naučio naučio je od njega. Sale mu je usadio prave vrednosti i sve što danas ima, ima zahvaljujući njemu. On mu je otac i više od toga. Među njima vladaju poštovanje i ljubav. On je dete drugog čoveka, ali kao što sam u više navrata rekla – otac nije onaj koji napravi dete, već koji ga odgaja i izvede na pravi put i od njega napravi čoveka – ispričala je Suzana.

Foto: E-Stock/blank

Suzana je otkrila i da su ih zaboleli natpisi, kao i priče koliko su novca zaradili na svadbi.

Najpre, jako je degutantno pričati o ciframa, a pisalo se da su deca dobila 100.000 evra za svadbu u poklonima! O tome nema ni govora, daleko je to od te cifre. Druga stvar, čitala sam da se pisalo da deca zajedno nemaju "pet dana škole". Moram ovom prilikom da kažem da su naša deca jako školovana. Danijel je završio školu za inženjera zvuka u Ljubljani, a snaja Ekonomski fakultet. Oni su akademski građani, ostvareni, sa visokim školama i jako je maliciozno da se tako piše - otkrila je Suzana

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs

#Suzana Jovanović