AKTUELNO

U svom stilu odgovorila je svim hejterima sa mreža!

Pevačica Marija Mikić tri meseca nakon rođenja ćerkice Đurđe ponovo je u drugom stanju. Sada se pevačica oglasila i otkrila detalje trudnoće.

Postoji jedna osoba koja već zna pol bebe, ali nama je bitno da je sve u redu. Saznaćemo pol kada uspemo da se organizujemo od svih obaveza, prenatalni test je gotov. Iskreno, ne žurim nigde i uživam! Malo mi je i zanimljivo da sam u neizvesnosti - poručila je pevačica i otkrila da bi volela da dobije dečaka.

- Ako baš moram da budem iskrena, volela bih da je dečak. Želim da imam i dečaka i devojčicu. Naravno, najbitnije je da je živo i zdravo - poručila je Marija fanovima.

Inače je Marija Mikić priznala da se susrela sa brojnim negativnim komentarima kada je zatrudnela drugi put, veoma brzo nakon porođaja.

Bilo je dana kada sam htela da se oglasim. Ali onda bih bila ista kao oni. A to ne želim. Moj život je moja stvar. To što sam javna ličnost je cena našeg posla i što svako može sebi da da za pravo da komentariše. Ali i ja sam običan čovek od krvi i mesa, imam osećanja. Onda pogledam oko sebe, pogledam ljubav, sreću i kažem: "A, jadni oni, čim imaju vremena za to". Želim im bar upola kao sebi, a ako može, eto i više. Da budu manje zlobni - napisala je Marija.

Foto: Instagram.com/wwwmarijamikiccom

Autor: pink.rs