AKTUELNO

Iako traje tek nepunih sedam dana, „Prvi bend Srbije“ na Insta TV-u već je oduševio publiku širom regiona, a učesnici su se opustili, te su počele i prve ljubavi, ali i intrige.

Nakon sinoćnjeg nastupa, takmičarima je organizovan afterparty, na kom su mogli da se opuste uz koju časšicu alkohola. Ali, izgleda da su se neki previše opustili.Dok je većina takmičara nastavila da svira i peva, Dušan Crnobrnja je seo na krevet takmičarke Jelene Aleksić i počeo da joj svira na gitari.

Foto: Pink.rs

I sve bi to bilo normalno i ništa neobično, da Jelena nije udata i da se njen muž, Marko Aleksić, ne nalazi u InstaGradu i takmiči zajedno s njom. Dok je njen muž Marko bezbrižno u dvorištu razgovarao sa ostalim takmičarima, Jelena je ležala u krevetu, na kom joj se pridružio i Dušan i zasvirao gitaru, a Aleksićka ga je sve vreme gledala sa osmehom.

Foto: Pink.rs

I to dok je svirao i pevao pesmu „To mi radi“, benda „Crvena jabuka“.„Priđi bliže da vidim tajnu koju čuvaš u očima“ samo su neki od stihova koje je Dušan otpevao Jeleni, a da li je ovo bio njegov način da joj poruči nešto, ili je sve ovo samo slučajnost i obično druženje – moraćemo da pratimo „Prvi bend Srbije“ na Insta TV-u da bismo saznali.

Autor: Pink.rs