AKTUELNO

Ono što je imala da kaže privuklo je pažnju čitave javnosti.

Pevačica Slavica Ćukteraš pre nekoliko godina donela je odluku da se povuče iz javnog života i posveti porodici, što je rastužilo poštovaoce njene muzike.

Foto: Youtube

Za razliku od svojih koleginica koje često odlaze u medijske ilegale koje traju svega nekoliko nedelja, Slavica već godinama nije prisutna na našoj sceni. Ona ne daje izjave za medije, a sve što se moglo čuti o njenom životu jeste da je sklopila brak sa fudbalerom Vladimirom Avramovim, kao i da mu je prošle godine podarila ćerkicu Viktoriju. Sada je rešila da se oglasi i sa svim prijateljima na mrežama podeli srećan trenutak i radosne vesti.

Foto: Instagram

Njena naslednica danas proslavlja svoj prvi rođendan, što je bio sjajan povod da sumira najlepših godinu dana u svom životu i malenoj Viktoriji poželi sve najlepše.

Ćeri moja, hvala ti što si me učinila majkom i hvala ti što sam baš tvoja mama. Hvala ti za ovih prelepih godinu dana mog najvećeg životnog uživanja i neizmerne ljubavi. Želim ti da živiš život koji je pred tobom punim plućima, da se raduješ svakom novom danu, da veruješ u Deda Mraza i bajke i da znaš da je život bajka. Srećan 1. rođendan želi ti mama - napisala je uzbuđena Slavica, nakon čega su usledile mnogobrojne čestitke njenih kolega, ali i pratilaca.

D. T.

#Rođendan

#Slavica Ćukteraš

#pevačica

'