AKTUELNO

"Njena izdaja me je baš zabolela, znam je odmalena i njena majka me je molila da je pripazim" priča pevač.-

Muzičar Hasan Dudić tvrdi da ga je folk zvezda Seka Aleksić, koja ga je zvala ćale, jer je pazio na nju kao na ćerku, svojevremeno zavrnula za 10.000 evra.

Naime, on je ispričao da je poznaje odmalena i da ga je i njena majka molila da je pripazi i pomogne joj, a ona ga je kasnije ispalila za ugovoreni nastup, zbog čega je ostao u velikom finansijskom gubitku.

Foto: TV Pink Printscreen

Seku poznajem još otkad je išla u školu u Šapcu, a njena majka me je zamolila da je pripazim i pomognem joj. Tada smo je zvali Ceca. Bila je talentovana i zgodnjikava, sećam se da je učestvovala i na takmičenju za mis. Lepotica, ali sirotinja. Bila je komunikativna i dobar drug. Ponašao sam se prema njoj kao otac i zvala me je ćale - priča Hasan.
Krenula je od nule, probijala se u najgore vreme. Bila je vrlo skromna, nije htela ništa na silu niti da dosađuje, zato su me uvek radovali njeni uspesi. Nažalost, doživeo sam razočaranje jer me je ispalila za Đurđevdan 2010, kad je trebalo da nastupi sa Šabanom i Ildom u Beču. Zbog nje sam pukao desetak hiljada evra. Njena izdaja me je baš zabolela, strašan stres sam doživeo. Verovatno ju je neko nagovorio jer to ne liči na nju - dodaje on.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Pink.rs